2012. október 20., szombat

Jennifer Lawrence Vouge fotózásának kulisszái mögül

- Nagyon izgatott voltam, hogy megismerhettem Jennifert - mondta a Vouge divatrovatának szerkesztője, Francesca Burns, aki akkor lett hatalmas rajongója Jennifer Lawrence-nek, amikor tavaly karácsonykor 2010-es Hallgatás törvényében látta őt. - Szerintem az egy hihetetlneül jó film. Jennifer Annyira természetes a filmben, azt gondoltam, Jennifer egy igazán zseinális színásznő. - mesélte Burns a szerep kapcsán, amelyért Lawrence-t Oscar-díjra is jelölték - ő volt a második legfiatalabb színésznő, akit valaha is a Legjobb Színésznő Oscar díjának elismerésére jelöltek.

Picture credit: Alasdair McLellan

Ugorjunk idén júniusra, amikor is Burns Santa Monicára tartott (egészen pontosan abba a házba, ahol egykor a Boogie Nights forgatása zajlott, és amely kis érdemelt egy "Hű, ez klassz hely!" felkiáltást Jennifer Lawrence-től a fotózás során.), hogy öltöztesse a feltörekvő fiatal színésznőt, akiről Alasdair McLellan készített felvételeket a Vouge novemberi címlapja számára.

- Alasdair néhány nagyon természetes képeket készít; mindig megtalálja alanyaiban a szépséget - Jenniferrel ilyen szempontból nincs is nehéz dolga. - jegyezte meg Burns. - Néhány régi Joseph Szabo fényképet vettünk alapul, amelyeken amerikai tizenéveseket fényképezett a hetvenes években, ezek inspirálták ennek a sorozatnak a hangulatát.


Picture credit: Alasdair McLellan

A hetvenes éveknek ez a nyugodt lüktetése és az a lazaság, amellyel Jennifer a sztárságot kezeli (amely Kentucky-származásának és kaliforniai kamaszéveinek eredménye) figyelhető meg Jennifer ruháiban, amelyeket Burns választott számára és abban a kicsit zilált frizurában, amely pedig Anthony Turner munkájának köszönhető. 

- Nem akartam túl divatosan öltöztetni, hisz ő egy igazi vagány kaliforniai lány, a divat pedig mostanában olyan irányadó volt - azokkal a jacquard mintákkal és nehéz anyagokkal - nem éreztem volna helyesnek ezeket ráadni - mondta Burns. Az eredmény pedig? Egy sor vastag kötött felső kölcsönönöz természetes vonzerőt Jennifernek, többek között egy Bottega Veneta gofrimintás pulóver, egy új Ashley Williams kötött pulóver, egy Christopher Kane nevét fémjelző kasmirpulóver és egy gyöngyökkel kirakott blúz Burberrytől.

Picture credit: Alasdair McLellan

És hogy Jennifer mit rejt a jövő? Rengeteg film van a tarsolyában, köztük az Éhezők Viadala folytatása, amely által Hollywood radarjára kerülhetett, és amelyet jövőre mutatnak majd be, a második X-Men filmmel egyetemben, Days of Future Past-et 2014-ben mutatják be a mozik. A szupersztárrá váló lányról Burns így beszél: - Olyan vagány, olyan egyszerű és annyira szerethető. Az a fajta lány, akit az ember meg szeretne ismerni. És olyan nagyon vicces!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése