2012. október 18., csütörtök

Jeffrey Wright jól érzi magát az Éhezők Viadalában

A Beetee-t alakító színésszel a Yahoo News készített interjút, amelyben szintén szó volt az Éhezők Viadaláról is, és kicsit többet megtudhatunk Wrightról magáról is.

Jeffrey Wright meghódította a Broadway, a TV és a filmek világát, a színész azonban jelenleg legismertebb szerepét alakítja a nagysikerű Éhezők Viadala sorozat második filmjében. 
- Nagyon megnyugtató érzés. - mondta Wright arról, milyen érzés az ismert kultúrális világjelenség részesének lenni. - Amikor az ember filmet forgat, abban bízik, hogy jó lesz majd. De az olyan esetekben, mint ez, az ember tudja, hogy az emberek kíváncsiak a filmre, mindenképp meg fogják nézni, és ez nagyon megnyugtató érzés, ugyanakkor az ember bízik abban, hogy felülmúlja majd az emberek várakozásait. 


Wright Beetee szerepét alakítja a sorozat második filmjében, a Futótűzben, amelynek fogatása mostanában zajlik. 
- Ő az egyik korábbi Viadal győztese. - mondta Wright - Visszatér a 75. évi évforduló alkalmából rendezett Viadalra, vagy ahogy hívják, a Nagy Mészárlásra, és újból részt vesz a Viadalon. Ez alkalommal azonban a Viadalt más eszméket támogatására használják fel. 

Amikor nem színészkedik, Wright közösségi munkát végez. Az ABC News a Reel Works nevű nonprofit szervezet egyik különleges eseményén találkozott vele, amely brooklyn-i tizenéveseket támogat abban, hogy kamerákat adnak nekik, és filmes mentorok segítségét felhasználva mutathatják be az általuk felvett anyagokat életükről és közösségeikről. 
Wright azt mondja, azért támogatja a programot, mert ez "eszközöket biztosít a tizenéveseknek arra, hogy kifejezhessék magukat", amire fiatal színészként maga is vágyott. 

Amikor megkérdezték, kit alakítana legközelebb szívesen, a sokoldalú Wright a 19. századi orosz írót, Alexander Puskint nevezte meg. 

***
Ui.: Úgy tűnik, a hírmentességnek vége, még legalább 2 frisst bírnék ma hozni, lehet egy lesz is belőle, mindenesetre jókor érkezik a hosszú hétvége. Remélem, nem szóltam el magam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése