2012. október 13., szombat

... És ami a háttérben zajlik...

Avagy újabb izgalmas összeesküvés elméletre bukkantam :)

Ha emlékeztek rá, pár napja felröppent a hír, miszerint egy Isaac King nevű, Josh-ra erősen hasonlító fickó alakítja majd Peeta bátyját a Futótűzben. A Lionsgate-től ezzel kapcsolatban nem érkezett megerősítés vagy cáfolat, de igazából nem is nagyon lehetett ilyesmire számítani.

A hírt bejelentő tweet-et majd pedig Isaac King teljes profilját is törölték, egyik kinti rajongói oldal szerint minden bizonnyal azért, mert valóban szerepel a srác a filmben, ám tartania kellett volna a száját. 

Majd ezután egy szintén kinti rajongó rábukkant egy videóra, amelyen Isaac King meghallgatását lehetett megtekinteni, ám a videó a hír megjelenése után órákon belül priváttá vált! A videóról azonban annyit elkottyintottak a kintiek, hogy olyan, mintha a Nagy Mészárlás bejelentése utáni beszélgetést hallanánk Peeta és bátyja között, ám nagy valószínűséggel nem az eredeti forgatókönyvből. 
A videót aztán (úgy tűnik) mégiscsak sikerült megmenteni, mert felkerült a YT-ra, mutatom is :)))
Ja, és gyorsan nézzétek meg, mert minden bizonnyal hamar lekerül ez is!!!


Ugyanannak a felhasználónak, aki a Vimeora töltögette fel videóit, további meghallgatásokon készült videói is vannak, amelyek szintén priváttá váltak néhány órája. Ezekben Peeta és Ruta családtagjainak, Tresh húgának, a 11. körzet polgármesterének és valamilyen tűznyelők meghallgatásáról voltak fenn videók. Úgy tűnik, az illető egyébiránt az egyik statisztameghallgatásokért felelős személy, azonban felelőtlenségnek tartom, hogy ilyeneket feltöltöget, és nem pontosan értem, miért tette fel azokat világhálóra, vagy miért zárolja őket azonnal, amikor pont azok találják meg, akiket a leginkább érdekelhet?
Forrás: TheHob

1 megjegyzés:

  1. Hűha,hát... ez érdekes. Van egy olyan érzésem, h a kedves meghallgatásért felelős személy nem sokáig fogja még boldogítani a stábtagokat.... Nem hiszem, h tetszik a Lionsgatnek, hogy ilyenek kerülnek ki....
    Amúgy én Peeta testvérét, hamár számolni kéne vele, totál közömbösnek képzelem, nem olyannak, mint, akit kicsit is érdekel a testvére.

    VálaszTörlés