2012. október 11., csütörtök

Elizabeth Banks a Futótűzről

A Teen.com nagyon exkluzívnak tartja saját cikkét, én inkább azt mondanám, egy kis apróságot kapunk megint Elizabeth Banks-től, aki kb két mondatot mondott a Futótűzről:

Nemrégiben Elizabeth Banks-szel beszélgettünk, aki egy fontos karaktert alakít, és aki arról mesélt, hogyan zajlik a forgatás, és azt is elárulta, hogy Effie ruhatára nagyságrendekkel klasszabb lesz, mint az Éhezők Viadalában volt. Noha a Futótűzet csak majd 2013. novemberében láthatjuk a mozikban, Elizabeth azt mondta, "minden olyan nagyszerűen" halad.


- Most ismertem meg Phillip Seymour Hoffmant [Plutarch Havensbee], és szerintem csodálatos lesz a filmben. Van egy közös jelenete Donald Sutherlanddel [Snow elnök], ami nagyon izgalmas! - Elizabeth azt is hozzátette, hogy Effie ruhái nagyon "valószerűtlenek" lesznek, és hogy "még magasabb szinten zajlik" [mint az előző film esetében] Nos, alig várjuk, hogy láthassuk!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szerettem Effie ruhatárát az éhezők viadalában, egy kicsit több azért lehetett volna :) Ennek ellenére remélem nem fogják eltúlozni, hogy olyan Lady Gaga stílusa legyen :S

    VálaszTörlés