2012. szeptember 29., szombat

Woody Harrelson az Éhezők Viadala kapcsán

A Movies.com oldala a Torontói Filmfesztiválon a Seven Psychopaths bemutatása alkalmából készített egy hosszabb, exkluzív interjút Woody Harrelsonnal, még szeptember közepén, én azonban csak most bukkantam rá. Szerencsére ebben van pár kérdés, ami az Éhezők Viadalára vonatkozik, abból a részből idézek/fordítok:

Volt [a Torontói Filmfesztiválon] néhány Haymitch rajongó is, aki téged várt. Számítottál rá, hogy ott is találkozol Éhezők Viadala rajongókkal?
Ó, nem is láttam őket.

Azt kiabálták, hogy "Haymitch!", amikor megérkeztél.
Tényleg? Ó istenem, szerintem olyan sokan voltak ott, hogy nem hallottam őket.

Mit vársz a legjobban a Futótűz forgatása kapcsán, amelyet Francis Lawrence rendez majd?
Nos, tegnapeste összefutottam Jennel [Jennifer Lawrence]. Olyan sok nagyszerű ember dolgozik ezen a filmen és dolgozott már az előző részen is. Vad dolog, amikor vezető/rendezőváltás történik, de véleményem szerint jól alakul majd. Francis Lawrence tényleg nagyon felkészült és fantasztikus rendező. Mivel töltöttünk már egy kis időt párszor együtt, szeretem a temperamentumát. Úgy hallom, nagyon kedves a forgatáson. Az ember soha nem tudhadja, hogy nem fog-e ki egy őrültet, de ő nem olyan. Szerintem nagyon jó lesz.


Haymitch Abernathy neve a legjobb karakternév, amelyet valaha alakítottál?
Talán. Szeretem [ezt a szerepet].

Mit gondolsz arról, hogy két film készül az utolsó kötetből?
Nos, szerintem működhet. Attól függ, milyenek lesznek a forgatókönyvek. Utálok olyasmiről nyilatkozni, amiről még nem tudom, milyen lesz. Persze nyilván elképzelhető, hogy az ember tudja, hogyan fog alakulni, én azonban nem tudom. De reménykem, hogy jó lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése