2012. szeptember 6., csütörtök

Pletyka: Bonnie nem fog szerepelni a Futótűzben

A TheHob nevű rajongói oldal forrásának állítása szerint Bonnie nem fog szerepelni a Futótűzben. Emlékeztetőül: Bonnie annak a két nőnek az egyike (a fiatalabb), akik a 8. körzetből menekültek el, és állításuk szerint létezik a 13. körzet, ők maguk is oda tartanak. A forrás arról nem számol be, vajon Twill is kimarad-e.

Természetesen a TheHob-bal egyetértve magam is azt gondolom, hogy amíg a Lionsgate meg nem erősíti, addig mindent pletykaként kell kezelni, ám ők arra is emlékeztetenek, hogy tavaly a Lionsgate arról sem igazán adott tájékoztatást, hogy Madge-et kivágják az első részből. Mindazonáltal, ha sem Bonnie, sem Twill nem lenne benne a filmben, akkor érdekes kérdés lehet, hogy Katniss vajon honnan értesül a 13. körzet fennmaradásának lehetőségéről. Mivel azonban Suzanne Collins közreműködik a film készítésében, reménykedünk hogy sikerül valami könyvhű megoldást találni.

Idáig az eredeti cikk, innentől kezdve én tennék hozzá egy-két dolgot. 
Az egyik az, hogy ilyesmi jellegű elképzelés már korábban előfordult. A Movies.com még valamikor áprilisban készített egy ráhangolódó cikket a Futótűz kapcsán, ők már akkor azt írták, hogy elképzelhető, hogy kihagyják őket a filmből. Itt olvashattatok erről korábban.

Másrészt viszont kicsit később találtam egy olyan cikket, amely név szerint taglalta, melyik szerepekre keresnek színészeket, és ezek között Bonnie és Twill is szerepelt. 

Harmadrészt pedig, ha a két nő közül csak egyikük szerepelne a filmben, akkor annak személye lehetne a casting táblázatban szereplő rejtélyes női karakter is. 
Ezzel kapcsolatban azonban találtam egy másik cikket, amely épp ennek a rejtélyes női karakternek a kilétét boncolgatja. Ezt is hozom majd, de csak egy kicsit később...

4 megjegyzés:

  1. Ó... nagy butaság lenne, ha kihagynák őket, szerintem. Remélem tényleg csak pletyka.

    VálaszTörlés
  2. Coin elnök nő?! D: Hoppá... valamit én nagyon félre olvastam... Egész végig férfinek képzeltem el :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezt nem ide akartam írni...:D hanem bejegyzéssel feljebb, bocsi.

      Törlés