2012. szeptember 17., hétfő

Jennifer a rendezőváltásról és Liam Atlantába tart!

Az Inquirer Entertainment jelentetett meg egy hosszabb interjút, amelyben Jennifer leginkább a hírnévről beszél, és arról, mit érzett a rendezőváltás idején. Ebből csak egy rövid részlet most: 

Jennifer Lawrence-t nagyon feldúlta, hogy amikor az Éhezők Viadala forgatókönyvírója-rendezője azt a döntést hozta, hogy tér vissza a második filmre, amelyet végül Francis Lwrence rendez. 
- Nagyon feldúlt, amikor megtudtam, mert imádom Gary-t. - mondta Jennifer. - Nem éreztem, hogy ilyesmi vár ránk. Nem értettem. Felhívtam, és azt mondta "Nem elég az idő, hogy 100%-ot hozzak ki abból a filmből." Ekkor lehangoltságomat felváltotta az iránta érzett tisztelet, hogy volt ereje visszalépni, amikor úgy érezte, nem tud mindent beleadni. Tehát bármennyire is hiányzik, tisztelem, hogy képes volt meghozni ezt a döntést.

Francis Lawrence-ről, az új rendezőről pedig így nyilatkozott: 
- Francis elképesztő. A színészeknek nagy szabadságuk van, nem szól bele mindenbe. Mindent átlát kívülről-belülről, így az ember úgy érzi, megkapja a megfelelő támogatását. Nagyon örülök.

Friss hír viszont, hogy Liam Hemsworth is elindult (és nyilván azóta meg is érkezett). És bár lesifotó, rég láttuk Liam-et, megérdemlünk egy képet :)

Még több a Just Jared Jr.-ban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése