2012. szeptember 8., szombat

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper az Éhezők Viadaláról

Az MTV szokásosan kivonatolta nekünk a Jennifer Lawrence (és Bradley Cooper) gyorsinterjúját:


Az Éhezők Viadala következő része, a Futótűz mindenféle változásokat ígér Panem világában. Először is Katniss Everdeen nem csupán egy Éhezők Viadala-túlélő, hanem mostanra egy mindenki által ismert híresség. A tizenkét körzetben fellázadnak az emberek, amelyek Katnissnek és a kegyetlen Snow elnöknek is mindenféle problémákat okoznak. 

És van még egy újdonság: amikor a Futótűz a mozikba kerül, új rajongója lesz egy ismert színész, Bradley Cooper személyében. Azt vártuk volna legkevésbé, hogy a Másnaposok színésze, aki jelenleg Jennifer Lawrence-szel a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon promotálja Jenniferrel közös filmjüket, a Silver Linings Playbookot, lángra kapjon és Éhezők Viadala rajongóvá váljon. 
- Nemrég láttam - mondta Cooper a meglepett Lawrence-nek, amikor az MTV riportot készített a párossal a TIFF-en. - Nem mondtam még? Nem írtam SMS-t?

Cooper tovább bizonygatta rajongói nagyságát azzal, hogy okokat sorolt fel, miért is várja annyira a Futótűz filmváltozatát:
- Philip Seymour Hoffman is szerepelni fog benne - mondta. - Ő egy hihetetlen fickó.

Az Oscar-díjas Capote sztárja nem az egyetlen újonc a Futótűz stábjának fedélzetén. Nemrégiben Sam Claflint választották ki Finnick szerepére, Jennifer Lawrence pedig izgatottságát fejezte ki a választás kapcsán:
- Ő egy csodálatos színész. Nagyon aranyos, nagyszerű, fantasztikus színész. Annyira jó az amerikai akcentusa.

Amennyire izgatott amiatt, hogy Lawrence visszatérhet Lángra Lobbant Lányként, annyira csalódott Cooper,  amiért egy bizonyos karaktert már nem láthatunk a továbbiakban:
- Nagyon lesokkolt, amikor Wes Bentleyt [legalábbis a karakterét] kivégezték. 
Amikor az MTV-s Josh Horowitz megpróbálta bizonygatni, hogy Bentley karaktere, Seneca Crane akár életben is lehet, Cooper és Lawrence gyorsan leállították, mondván, hogy a bezáródó ajtók a Főjátékmester halálát jelentik. 
- Ez nem olyan, mint a Tupac-szituáció - mondta Jennifer közönyösen, arra utalva, hogy nem fogjuk már látni Bentley karakterét a továbbiakban. [Tupac Shakur rapper halála után annak 7 posztumusz lemeze is megjelent.]
Forrás: MTV

Idáig a cikk, de ez messze nem tartalmazza viszont a teljes kedélyes beszélgetést. Ami kimarad viszont, az lényegében az, hogy Jennifer szerint Francis Lawrence nagyszerű rendező, jó választás volt és készen áll az előtte álló feladatra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése