2012. szeptember 24., hétfő

Jena Malone izgatott a Futótűz miatt

Az MTV News a tegnap esti Emmy díjkiosztó gáláján beszélgetett Jena Malone-nal, aki a Futótűzben a 7. körzetből származó, csípős nyelvű Johanna Masont alakítja. 

Forrás: Reuters

A beszélgetés elején az MTV riportere azonnal kifejezte Futótűz iránti izgatottságát, és megkérdezték Malone-t, aki a Hatfields & McCoys című mini TV-sorozat Emmy-jelölése kapcsán jelent meg a díjátadón, hogy számára mi a legizgalmasabb abban, hogy ennek a sorozatnak a részese lehet:

- Én is nagyon izgatott vagyok, nagyszerű lesz! - mondta Malone. - Annyira szeretem a könyveket. A szó szoros értelmében négy nap alatt kiolvastam mindhárom részt, és egyszerűen elsírtam magam a végén. Nagyon, nagyon izgatott vagyok, hogy szerepelhetek benne.

Mivel maga is Suzanne Collins trilógiájának hatalmas rajongója, az Álomháború 27 éves hősnője érez némi rokonszenvet keményfejű karaktere iránt, arról azonban nem akart hosszan beszélni, miért is szereti Johannát alakítani.

- Igen, majd belemegyünk jobban, ha lesz mit mondanom. - mondta Malone mielőtt hozzátette volna, hogy egy igen intenzív edzésprogram közepén jár, hogy felkészüljön a szerep által megkövetelt különféle fizikai igénybevételekre.

- Ó, igen, a[z edzések] kellős közepén járok, de nagyon izgatott vagyok. - mondta. - Az egészet szeretem, mindennel, ami vele jár. Az Álomháború kapcsán kóstoltam bele az edzésekbe, most pedig már szinte sóvárgok utánuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése