2012. szeptember 20., csütörtök

Itt forgatják jövő héten a kapitóliumi fogadás jeleneteit

Izgalmas kanyarral jutott információhoz a The Hob című kinti rajongói oldal :) Egyik olvasójuk az Swan House Történelmi Központ épületében tervezi esküvőjét. Ennek kapcsán járta be az épületet, amikor is azt tapasztalta, hogy a bútorok több helyiségből is hiányoztak. Amikor ennek okára rákérdezett, azt a választ kapta, hogy az Idiom című filmet fogják itt forgatni, az elvakultabb Éhezők Viadala rajongók pedig pontosan tudják, hogy ez nem más, mint a Futótűz munkacíme. Az értesülést alátámasztotta, hogy a Swan House hivatalos weboldalának tájékoztatása szerint az épület szeptember 17-28. között zárva tart.

Nem sokkal később az On Location Vacation egyik cikkében hivatalosan is megerősítette a hírt:


Egyik forrásunktól nemrégiben tudtuk meg, hogy a Futótűz kapitóliumi fogadásának jeleneteit szeptember 26-27-28-án forgatják a Swan House épületében. Azt is megtudtuk, hogy a forgatás során néhány egyedi készítésű jelmezt vesznek majd fel a fogadás résztvevői, többek között egyikük egy téglából készült öltönyt fog viselni.

Az újság és az esküvőre készülő olvasó értesüléseit egy másik, környéken lakó olvasó is megerősítette, aki azt is megtudta, hogy az épület előtti pázsiton egy hidacskát építettek, és hogy a party jeleneteit ott fogják majd forgatni.
UPDATE: Erről is van kép. A híd is látható és úgy tűnik, a lépcsősort is bővítik:


Egy másik olvasó értesülései szerint pedig az épületen belül és kívül is forgatnak majd, ám időközben építettek egy szerkezetet, amelynek célja, hogy eltakarja a kilátást az utcáról, így várhatóan nem lesz egyszerű forgatási képeket készíteni a szabadtéri jelenetekről sem.

A Swan House-ba kicsit be is kukkanthattok, ha megnézitek az alábbi videót, amelyben részletesen bemutatják az épületet:


Ez összecseng azzal a korábbi információval, miszerint Philip Seymour Hoffman jeleneteit veszik fel az elején. Valószínűleg a napokban elkezd forgatni Elizabeth Banks is, aki megérkezett a forgatás helyszínére, és Twitterén ezt a képecskét osztotta meg. 

Szóval, ha a felszínen nem is mindig látszik, azért a háttérben zajlanak az események :)))

5 megjegyzés:

  1. Végre, újabb hír. :) Remélem valaki lesz olyan ügyes, hogy készít nekünk pár forgatási képet.

    VálaszTörlés
  2. Azért remélem nem olyan sokat, hadd legyenek a ruhák meg minden egy picit meglepetés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy-két képpel is kibékülök, csak legyen már valami. :)

      Törlés
    2. Én is elég türelmetlen vagyok, ami azt illeti. Bár én forgatási képek nélkül éppen elvagyok, de valami kulisszatitkok, új szereplők nevei napvilágra kerülhetnének.

      De természetesen, ha lesznek képek, hozom őket!!

      Törlés