2012. szeptember 23., vasárnap

Innen-onnan, 37.

Régen volt már ez a rovat, bár ígértem, hogy ez így lesz, és bevallom, most is azért vettem elő, mert amúgy az a fajta nagyon izgi, filmmel, forgatással kapcsolatos anyag nem nagyon van. Viszont az elmúlt kb két hétben is sok-sok anyag, hír, címlap és fotósorozat jelent meg a színészekkel és más filmjeikkel kapcsolatban:

Jennifer Lawrence hosszú időn át tartó hallgatás után a Torontói Filmfesztivál kapcsán végre újra reflektorba került, mégpedig Silver Linings Playbook című filmjével, amely pedig érdekesnek tűnik, ám nemrégiben az Origó Filmklub rovata azon filmek közé sorolt, amelyeket mi sajnos nem láthatunk, de végül egy kiegészítésből megtudhatjuk, hogy 2013. januárjában mi is megnézhetjük, milyen is Jennifer Lawrence vígjátékban!!

Hasonló híreink vannak a House At The End of the Street című film kapcsán, amelyet a hírek szerint talán a Budapest Film karol fel. A film október 11-es dátummal szerepelt ugyan egy darabig a Port mozis listáján, aztán eltűnt onnan, bemutatásának dátuma bizonytalanná vált, de van rá esély, hogy esetleg Jennifer Lawrence karakterének horrorisztikus kalandjait is láthassuk hamarosan!
Aki már azelőtt is szívesen borzongana, annak a következő kis bejátszást javaslom:

Forrás: IndieWire




Jennifer Lawrence-t a People magazin az idei év Legjobban öltözködő női előadói közé sorolta. Ezek között is Jennifer a legjobban öltözködő feltörekvő sztár címet érdemelte ki, és kiemelték, hogy olyan típusú színésznő, aki "nem hagyja, hogy a ruhák viseljék őt", és az újság tiszteletét fejezte ki aziránt is, hogy Jennifer Lawrence fiatal kora ellenére választja ki mindig ízlésesen azokat a ruhákat, amelyekben megjelenik:

Társnőjéhez csatlakozik Liam Hemsworth is, akit pedig a Legjobban öltözött férfiak közt tart számon a People magazin, ám róla csak az újság nyomtatott verziójából van képünk. Természetesen mindkét kép kattra nő:



Pár napja láthattátok már Liam Hemsworth Bench-fotózásának kulisszák mögötti videóját, időközben megérkeztek róla a képek is, és egy újabb videót is megnézhetnek rajongói, amely ezúttal egy Men's Health fotósorozat kulisszái mögött készült:









Josh Hutchersonról már korábban is tudtuk, hogy nagyon szereti az autókat, ám most kipróbálhatta magát Sonomában egy Audi versenyen, és ennek kapcsán a Hollywood Reporter meg is szólaltatta:
- Világ életemben úgy vezettem, mint egy őrült, és most végre mindezt olyan helyen tehettem, ahol ezt lehet, ami nagyon jó! - nyilatkozta az Éhezők Viadala sztárja.




Leven Rambin több magazin sztárja lesz a közeljövőben. Egyrészt az októberi Glamour magazinban látható majd a Chasing Mavericks sztárjaival, másrészt pedig Mirabella magazin november-decemberi címlapján is látható:


Forrás: Instagram - Clevver TV

Nem kell megfeledkeznünk Wes Bentley-ről sem, akiről még tavasszal jelentetett meg a Flaunt egy dögös fotósorozatot, amelyekből a Just Jared-ben láthattok képeket emlékeztetőül. A napokban ennek a fotózásnak is megjelent a kulisszák mögötti videója:


Mint tudjátok, Lenny Kravitz viszonylag ritkán vállal filmszerepet, ám az Éhezők Viadala után majd a Butlerben is láthatjuk. Ennek a filmnek a forgatásáról is láthatunk két kulisszák mögötti képet:

Forrás: Celebuzz

A Katniss előkészítő csapatából Flaviust alakító Nelson Ascencio Facebook oldalán osztott meg néhány forgatási képet még tavalyról, az Éhezők Viadala forgatásáról. Íme közülük kettő:


Végül pedig álljon itt egy-egy kép Isabelle Fuhrmanról és Willow Shields-ről, akiket kinti társaink a Teen Vouge Young Hollywoodban láthattak:

2 megjegyzés:

  1. Isabelle - ről miért csak ilyen "furcsa" képeket tudnak készíteni? Először volt a Halál menyasszonya, aztán az a 19? századba illő rózsaszín ruhás amin úgy nézett ki mint aki már rég elmúlt 25. És most az agancsos. Szerencsétlen lány :D De Willow képe nagyon tetszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, igen. Egyetértek: nekem sem tetszenek Isabelle fotósorozatai, kicsit sem korához illőek :/

      Törlés