2012. szeptember 2., vasárnap

Elizabeth Banks MSN Entertainment interjú-részlet

Na, végre valami izgi anyag, mégha a vonatkozó rész nem is annyira hosszú. Az MSN Entertainment oldala készített ugyanis egy nagyon hosszú interjút Elizabeth Banks-szel, amiből természetesen az Éhezők Viadalára vonatkozó részleteket mazsoláztam ki:


Amikor az Éhezők Viadala rajongóid megtudták, hogy veled fogok ma beszélgetni, küldtek nekem egy tucat kérdést, amit szerették volna, ha megválaszolsz. Natasha azt szeretné tudni, hogyan készültél fel Effie Trinket szerepére, és mit szerettél a szerepben a legjobban?
A legjobban Effie hangját szerettem. Szeretek úgy beszélni, mint Effie, és ez is volt az egyik, amire a legjobban koncentráltam a felkészülés során. Tudtam, hogy a haj és a smink majd megteszik a magukét... de a hang esetében az nagyban tőlem függ, hogy ki tudom-e fejezni vele, amit akarok. Sokféle hangot kipróbáltam. Sokszor fel is vettem magnóra a hangomat, ahogyan különbözőképpen beszélek, ahogyan sejtettem, hogy Effie beszélhet. De nagyon elégedett vagyok azzal a hanggal, ami végül kialakult.

Martha kérdése: Effie ruhatárából közül mi volt az, amit legszívesebben megtartottál volna és hazavittél volna magaddal?
Nagyon szerettem volna megtartani azt a Alexander McQueen cipőt. És örömmel jelenthetem, hogy bár azokat nem tarthattam meg [amit a filmben használtunk], de Alexander McQueen volt olyan kedves, és küldött nekem belőle egy pár feketét, ami nagyon hasonlít ahhoz.

Jónéhány hivatalos bejelentés történt már a Futótűz szereplőgárdájval kapcsolatosan. Követed, hogy kiket válogattak ki eddig, és mit gondolsz ezzel kapcsolatban?
Igen, követem, nagyon izgatottan látom a készülődést. Az új szereplők csodálatosak. A szereplőválogatási folyamat már eddig is egy hihetetlen stábot hozott létre kedzve Jennifer Lawrence-szel, Liam Hemsworth-szel, Josh Hutchersonnal, aztán Woody Harrelsonnal, velem és Lenny Kravitz-cel. Egyszerűen úgy érzem, hihetetlenül jó a szereplőgárda, most pedig csatlakozik még hozzánk Philip Seymour Hoffman és ezek a nagyszerű, fiatal Kiválasztottak. Jena Malone fantasztikus lesz! Úgyhogy ez egy remek folyamat, ami egy hihetetlen csapatot hozott össze.

Beszéltél már Francis Lawrence-szel, az új rendezővel azzal kapcsolatban, milyen irányba képzeli elvinni a folytatást?
Találkoztam vele, és beszéltünk is a folytatásról, a Futótűzről, és arról, milyen tervei vannak. Nagyon izgalmas beszélgetés volt. Már voltam néhány ruhapróbán is, úgyhogy láttam már néhány darabot Effie új ruhatárából is, és csak annyit mondhatok, 'Hűha! Hűha! Hűha!' A hűha-faktort képzeljétek az egekbe!

Tiffany azt szereté tudni, hogy tudod-e már, mikor kezdődik a forgatás, és hogy helyileg hol lesz majd pontosan?
Nem tudom pontosan, hol forgatunk majd helyileg, de a második film forgatása Georgiában és Hawaii-on zajlik majd. És szeptemberben kezdődnek a munkálatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése