2012. szeptember 10., hétfő

Aki nem lett Finnick: Garrett Hedlund

Hedlund az MTV News-nak nyilatkozott a Torontói Filmfesztivál alkalmából, ahol egy másik nagy várakozás övezte könyvadaptációt, az On The Roadot reklámozta, ennek során megerősítette, hogy valóban csak egy hajszálon múlt, hogy szerepeljen a Futótűzben.


- Tényleg megkerestek - ismerte el Hedlund az MTV-nek arra a kérdésre, hogy igaz-e, hogy majdnem ő lett  Finnick a következő Éhezők Viadala adaptációban. - De akkoriban ezen a filmen dolgoztam. Az egész filmet 23 nap alatt forgattuk le, és nagyon elmerültem benne. Nem volt időm [arra, hogy elolvassam az Éhezők Viadalát].

- A környezetemben mindenki nagyon odáig van a könyvektől, nekem azonban az utóbbi időben nem volt időm elolvasni semmit, nem csak az Éhezők Viadalát. - magyarázkodott tovább. - De most van pár munka terítéken, úgyhogy alig várom, hogy végre olvashassak.
Forrás: MTV 

4 megjegyzés:

  1. Nem tudom ki hogy van vele, én jobban örülök Samnek:D

    VálaszTörlés
  2. Igen, én is. Kezdem megszokni :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem még kicsit vérzik a szívem, Garrett-et jobban el tudtam képzelni, de ezzel a "Nem volt időm rá!" szöveggel csúnyán elbukik jogos igényünknél, hogy legyen elkötelezett a film, a szerep iránt. Ha nem kellett neki, akkor Sam valóban jobban megérdemelte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ő volt az 1. számú jelölt :/ De Sam kezd meggyőzni az elhivatottságával, szóval csak annyit tudok mondani, hogy Hajrá Sam! :) (És reménykedjünk, hogy tökéletes Finnick lesz belőle)

      Törlés