2012. szeptember 10., hétfő

15 perc Willow Shields-szel

A Candy magazinnak volt lehetősége Willow Shields-szel beszélgetni az Éhezők Viadaláról:

Photo courtesy of Lionsgate 

Egyik kedvenc jelenete. Az Aratásnapi sorsolás. Olyan furcsa volt, mintha valóban beléptünk volna a könyvbe. A jelmezek, amiket felvettünk, a statiszták, a Békeőrök, Effie. Úgy éreztem, mintha ott lennék a soron következő Aratáson, és emlékszem, azt gondoltam, "Én tényleg itt vagyok!" Amikor Effie kimondta, hogy "Primrose Everdeen" és Jennifer önként jelentkezett, nehéz volt nem úgy érezni, mintha ez a valóság lenne. Jennifer olyan csodálatos, szinte magával húzott a jelenetbe. Minden más csak ezután történt. Határozottan ez a kedvenc jelenetem. Szerintem a rajongóknak tetszeni fognak a kulisszák mögötti bejátszások. Egy nagyon klassz dokumentumfilm látható a DVD-n a film készítéséről, és néhány nagyszerű interjú a szereplőkkel.

Hogyan vált Éhezők Viadala rajongóvá. Akkor olvastam az első kötetet, amikor meghallgattak Prim szerepére. Úgyhogy rajongójává váltam. Nagyon tetszett, mert a legtöbbször, amikor az ember elmegy egy meghallgatásra, nem tud túl sokat a karakterről. Ez alkalommal azonban tudtam, hogy kicsoda Prim! Ez nagyon izgalmas volt. Nagyon szeretem az első kötetet. Majdnem mindig az első kötetek tetszenek a legjobban a sorozatokban. Ilyenkor ismeri meg az ember a karaktereket, és az egész sorozat elkezdődik. Suzanne Collins írta meg a legjobb első kötetet. Tetszik, ahogyan megmutatja, Katniss mennyire szereti a  családját, és ahogyan megismerjük a többi karaktert. Ruta a kedvenc karakterem. Annyira aranyos és okos.

A szereplők közül kik állnak hozzá a legközelebb. Én talán Amandla Stenberghez érzem magam a legközelebb, aki Rutát alakítja, és Jenniferhez. Jennifert már jó ideje nem láttam, úgyhogy alig várom, hogy a Futótűz forgatásán viszontláthassam. Amandlával pedig azóta is találkozunk és beszélünk. Mindig jó érzés elmenni egy rendezvényre, vagy valami hasonlóra és együtt lógni vele.

A hajviseletéről. Attól függ, hova megyek, vagy mit csinálok. Szeretem, ha a hajam lazán le van engedve, ha felöltözöm egy alkalomra, mint például a premierek és egyéb megjelenések. Legtöbbször azonban szeretem a hajamat kényelmesen feltűzni. Ilyenkor szeretem a copfot és a kontyot is.

Rá jellemző stílusjegyek. Még csak tizenkét éves vagyok és még csak most találom ki a stílusomat. Elmondhatom, hogy szeretem a divatot. Az idei születésnapomra egy hatalmas könyvet kaptam a divatról. Tetszik, ahogyan Audrey Hepburn öltözködött. De szeretem Natalie Portman, Michelle Williams és Emma Watson stílusát is. Szeretem a fiatalos és színes ruhákat. A stílusomra jelen pillanatban egy pár Marc Jacobs papucscipő lenne a jellemző, ami nagyon tetszik, és az ő Daisy parfüme. De szeretem a Smith ajakbalzsamjait is.
Forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése