2012. augusztus 14., kedd

Újabb DVD extra részletek :)

Akik már nagyon nem bírják DVD nélkül ;), azok újabb 48+38 másodperccel elégíthetik ki kíváncsiságukat. A rövidke részletben ismét a színészek közötti kapcsolatról mesélnek, és figyelem!, barlangos jelenetet és egy nagyon aranyos Josh-Jennifer ölelést is láthattok!!! :)) Ezúttal az Access Hollywood jóvoltából. Ha lesz YT-os változat, cserélem.



A következő bejátszás az MTV jóvoltából pedig abba enged betekintést, amikor a színészek azoknak a gyerekeknek osztanak autogramot, akik az Aratásnapon statisztáltak. Josh rajongóknak kötelezően ajánlott, tuti az olvadásveszély :)))



UPDATE: Az éjjel ezúttal 4(!!) újabb, kb. fél perces részlet jelent meg a Walmart YT csatornáján, ezúttal is a DVD részletek közül. 


Jennifer mesél arról, milyen edzéseken vett részt: erősített, futott, küzdősport edzései voltak, íjászkodott, fára mászott és kaszkadőr edzései is voltak a filmre készülvén. Kemény:


A következőben Josh mesél a felkészülésről. Nála a hangsúly alapvetően az izomépítésen, erősítésen volt, hiszen Peeta erősebb, mint ő:


Isabelle Fuhrman a késdobálásról. "És mit tanultál ezen a nyáron? - Kést dobálni!"


Jennifer Lawrence a fecsegőposzátás kitűzőről:

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Azért abban a késdobálós videóban amikor, Jennifer a táskáját maga elé tartja nem hiszem hogy úgy csinálták ahogy ott mutatják :D Mármint a kiscsajdobta, vagy ha igen nem olyan messziről.

    VálaszTörlés
  3. Én is akarok olyan kiképzést, mint Jennek volt! (Joshét azért nem vállalnám... Body buildinger lány nem akarok lenni.:D)

    VálaszTörlés