2012. augusztus 2., csütörtök

Statisztákat keresnek a Futótűzre!

Sajnos természetesen nem nálunk, viszont talán adhat némi  képet arról ez a válogatás, kiket is láthatunk viszont a következő filmben. Úgy tűnik, a szereplőválogatás sínen van, még ha látszólag a nagyobb szerepek kihirdetése meg is torpant picit Jena Malone múlt hét eleji kihirdetése óta.

Keresnek olyan statisztákat, akik

  • Gazdag, előkelő embereket alakítanak majd. Ide alapvetően a szép, modell-alkatokat, az előkelő, politikus-típusú embereket várják. Nekik külön felhívják a figyelmüket arra, hogy [az esetleges kiválasztás után] fontos, hogy odafigyeljenek külsejükre, és lehet, hogy különlegességet is kérnek tőlük, pl. ha az illető szakállas férfi, akkor valamilyen speciális módon legyen levágva a szakálla. Azt tippelném, ők lesznek a Kapitóliumi emberek.
  • Keresnek jól kidolgozott felsőtestű férfiakat! A jelentkezőknek fényképet is kell küldeniük magukról. Van ötlete valakinek, ők kik lesznek??? Mert nekem leblokkolt az agyam, amikor belegondoltam, milyen szívesen válogatnék közülük :D
  • Keresnek rendkívül sovány férfiakat és nőket is. Itt több "típust" sorolnak fel, mindegyikből kétfélét. A felsorolás alapján úgy vélem, a 3., 6., 8., 11., és 12. körzet lakóit megtestesítő statisztákat kereshetik (legalábbis Type 3-6-8-11-12-nek vannak nevezve). A 3-as típusú/körzetbeli(?) emberek nagyon sápadt vagy hamuszürke bőrűek lesznek, nagyon sötét barna hajjal, a 6. típusúak vagy világosbarna hajúak vagy nagyon specifikus, nagyon sovány, sárgás bőrű emberek lesznek (hmmm, a 6. körzet a morflingfüggők körzete). A 8. típus (ez világosnak tűnik, a 8. körzetben van felkelés!!), sápadt vagy sötétebb bőrűek, barna-sötétbarna hajúak lesznek. A 11. típusúak közé (11. körzet lakói??) vagy afrikai vagy latin amerikai származású embereket várnak, a 12. típusúak (12. körzet) pedig várhatóan világos vagy olíva bőrszínűek, sötét hajúak vagy szőkék, de a szemük leginkább kék vagy szürke legyen.
  • Legfrissebb, mai felhívásukban még specifikusabb szerepkörökre is keresgélnek, például olyan gyerekeket és nagymamát, akik el tudják sírni magukat egy felvételen (Ruta/Tresh rokonai??), megviselt arcú kaukázusi nőket, szabálytalan fogsorú, szintén kaukázusi nőket és férfiakat is. 
A rajongói oldal, ahonnan a cikket hozom, arról is beszámol, hogy nem eredeti címével hirdetik a filmet a statisztaválogatókon, hanem "The idiom" munkacímen fut. Állítólag az Éhezők Viadalának hasonló álneve/munkacíme "Artemis" volt.

1 megjegyzés:

  1. Gőzöm sincs kik lehetnek a "kidolgozott felsőtestű férfiak". Lehet, h vmi 13. körzetbeli emberkék? Vagy békeőrök? De azoknak minek kidolgozott test?! Rejtély.
    Egyébként nem gondoltam volna, hogy álcímeken hirdetik a castingot. :O

    VálaszTörlés