2012. augusztus 2., csütörtök

Ryan Seacrest interjú Josh Hutchersonnal

Josh Hutchersont csütörtökre hívták meg az Élőben Ryan Seacrest-tel című műsorba, hogy meséljen arról, hogyan készül az Éhezők Viadala folytatásának, a Futótűznek a forgatására, de mondott néhány aprócska részletet színésztársa, Liam Hemsworth közelgő lakodalmáról is. A beszélgetésből egy összefoglaló készült, azt hozom nektek:

Ott lesz-e Josh Miley és Liam esküvőjén?
- Egész biztosan elmegyek. Szinte tuti, hogy ott leszek. Liam a haverom! Mindenképp ott leszek, hogy támogassam. Mondjuk még nem hívtak meg, szóval előbb meg kell hívatnom magam, ha menni akarok. De biztos vagyok benne, hogy meghívnak. Szóval azt mondom megyek, persze lehet, hogy Liam másképp gondolja.

Amikor beszéltem vele, az derült ki, hogy Liam-nek nincsenek még elképzelései [az esküvővel kapcsolatban]. Még csak alig néhány hónapja jelentették be [az eljegyzést], de nem tudom, mit terveznek. Úgy tudom, [Liam] most Philadelphiában van, úgy rémlik, egy darabig New Orleans-ban is volt, ide-oda utazgat. Nehéz, ha az embernek kapcsolata van és forgat is. Én épp ezért vagyok egyedül. Mivel most arra készülök, hogy körülbelül négy hónapig távol legyek, és nagy kihívás ennyi ideig koncentrálni...

Egy hónapja edzésben vagyok és két hét múlva pedig indulok Atlantába, hogy elkezdjük a forgatást. Most nem olyan intenzív a dolog, mint amin tavaly keresztülmentem az első körben, de most is alapvetően jó formába kell lendülnöm. Majdnem végig ezekben a szűk, testhezálló ruhákban leszünk, és az ember nyilván szeretne jól kinézni, ha az egész filmben ezt a testhezálló neoprén együttest fogja hordani.

A Jennifer Lawrence-szel való csókról:
Ez vicces, mert akkortájt nagyon jó barátok voltunk, miközben ennek nagyon romantikusnak kellett lennie, úgyhogy valamennyire kihívást jelentett, mert nagyon jól éreztük magunkat abban, amit csináltunk, de ezt itt nagyon komolyan kellett venni és igazán oda kellett tenni magunkat.

Josh hírességek részvételével szervezett jótékonysági kosármeccséről:
Az AEG-vel együttműködésben, az Entertainment League Productions megrendezi az első Josh Hutcherson Hírességek Részvételével Rendezett Jótékonysági Kosárlabda Bajnokságot, amelynek bevételével a Straight But Not Narrow nevű szervezetet támogatja. Josh-nak az a célja, hogy egy híres emberek részvételével egy családias-barátias szórakoztató rendezvényt szervezzen meg azzal a céllal, hogy adományokat gyűjtsön és felhívja a figyelmet a Straight But Not Narrow szervezetére.

1 megjegyzés:

  1. Might you imagination merely repost this to the site the blog
    site? I just want to guarantee credit rating is provided wherever
    it really is because of. Have a good a person!
    Feel free to visit my web blog Instant Vehicle Insurance

    VálaszTörlés