2012. augusztus 1., szerda

Ruta, a(z egyik) legjobb mozis barát

Néha megáll az eszem, milyen kategóriákat ki nem találnak, amelyben fel lehet sorolni mindenféle filmeket. A DigitalSpy cikke ezúttal a 20 legnagyszerűbb mozis barátot gyűjtötte össze, úgy értem olyan mozis szereplőket, akik a főhős társai, barátai voltak. Erre a listára került fel Ruta.


Egy tévében közvetített, életre-halálra zajló versengés nem sok teret biztosít arra, hogy barátot szerezzen az ember, de a kemény hősnő, Katniss (Jennifer Lawrence) rövid időre megszakítja magányos kalandjait, amikor összehozza a sors aranyos, bátor versenytársnőjével, Rutával (Amandla Stenberg).

Ezen a listán pedig olyan nevek szerepeltek, mint a Csillagok háborújából Chewbakka, Harry Potter barátai Ron Weasley és Hermione Granger, és Sherlock Holmes barátja Watson sem maradhat ki a sorból.

Amúgy megjegyzem, nemrégiben a Teen Choice Awards-on is elnyert a páros egy hasonló jellegű díjat, vagyis sokakat megérint ez a barátság, talán érthető módon.


1 megjegyzés:

  1. Ruta véleményem szerint a leg szerethetőbb karakter a filmben. Ez a karakter teszi az egész filmet kicsit valosagosabbá, emberibbé.

    VálaszTörlés