2012. augusztus 20., hétfő

Remek fotósorozat Liam Hemsworth-ről

Ezért még azt az elvemet is érdemes feladnom, hogy az Innen-onnan rovaton kívül csak a filmről vagyok hajlandó bejegyzést írni. A képeket Vijat Mohindra készítette. Klasszak, mondjuk Liam tényleg dögös fickó:


Forrás: VijPhoto


8 megjegyzés:

  1. Úgy látom a család ezen ágát is elérte a vakító kék szem. :P

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon régen apum vett egy gumikígyót. Én meg lenyúltam, és becsempésztem az oviba. Mikor anyu otthagyott, a nyakamba raktam, és megakartam mutatni az óvónőmnek. De amikor meglátott, elvisította magát, befutott a takarítóeszközökkel teli helységbe, magára csapta az ajtót, és félelemmel a hangjában ordította, hogy vigyem a közeléből azt a dögöt. Én nem értettem mit fél, pedig mondtam, Sziszi senkit sem bánt, aranyos jószág. S főleg, hogy mű. Később a nagy ordibálásra odajött még néhány néni, igaz eleinte ők is megijedtem, de mikor látták, hogy a "házikedvencem" műanyag, velem együtt röhögtek. Kellemes kis emlék. :)
    Viszont egy igazit nem vállalnék be, de ha megfizetnék, és a biztonságomról is gondoskodnának, akkor talán. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))) Ez nagyon aranyos. Vagány gyerek lehettél!!

      Törlés
    2. Ó köszi. :))
      Még mindig megvan az a cucc (így majdnem 20 év után is... valahol :P). Meg kellene keresnem, eszembe jutott egy kis csíny. Elvinném melóba, és barátnőm orra elé csúsztatnám, vajon mit szólna hirtelen? ;)

      Törlés