2012. augusztus 30., csütörtök

Peeta melyik tulajdonságát szereted a legjobban?

... teszi fel a kérdést az Éhezők Viadala hivatalos FB oldala: azt, amikor elbűvölő, amikor gondoskodó, vagy amikor erős?


Bár nyilván ott is lehet kommentelni, de itt biztosan nem vész el a véleményetek többezer hozzászólás között :)

14 megjegyzés:

  1. Őszintén szólva épp az a jó benne, hogy ezek mind megtalálhatóak benne. De ha nagyon választanom kellene, akkor a gondoskodóra szavaznék:)

    VálaszTörlés
  2. Na, én meg épp azt, amikor erős. Akkor a legférfiasabb, nekem pedig ez a tulajdonság kicsit hiányzik olykor a karakterből.

    VálaszTörlés
  3. Én nem tudnék választani. Peeta pont ezektől Peeta, pont ezetkől a karakterekről olyan jó ember. egyszerűen imádom a karakterét!

    VálaszTörlés
  4. Nem tudok választani.Nekem azért ö a kedvenc karakterem mert mind a 3 megvan benne.Egy szerüen imádom.:3 de 1. a gondoskodása fogott meg.<3

    VálaszTörlés
  5. Hú, nehéz kérdés. Ő a legkedvesebb karakter számomra a könyvből, és pont azért, mert egyszerre levesz a lábamról, gondoskodó, és férfias. Nehéz választás ://
    De azt hiszem az elbűvölőt választanám, mert igazán akkor fogott meg először, amikor olyan elbűvölő volt, mind a könyvben, mind a filmben :)
    Elbűvölőként fogott meg, gondosként tartott meg, és erősként soha nem is engedett el :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az utolsó mondatod nagyon jól sikerült :)

      Törlés
  6. Hú hát nekem is ő a kedvenc karakterem, és mint már előttem is mondták ez a 3 tulajdonsága teszi azzá aki. És én pontosan ezekért imádtam, nem tudnék választani...

    VálaszTörlés
  7. Nehéz kérdés. Peeta a kedvencem és pont a hàrom dolog miatt. De talàn a gondoskodò, mert az aranyos. :D

    VálaszTörlés
  8. :) vagyis semki sem utàlja peetàt

    VálaszTörlés
  9. A gondoskodó Peeta az én favoritom. :):):)

    VálaszTörlés
  10. Ha mind a hármat lehet, akkor mindhárom, ha csak egyet, akkor a charming. :D Imádom, ahogy kezeli a médiát, meg elbűvöli az embereket, és sosem használja fel rosszra a karizmáját. <3 <3 (Médiát hallgatok, ez mindent megmagyaráz.:D:D)

    VálaszTörlés
  11. Mindhárom tulajdonságot szeretem benne, de engem a gondoskodó oldalával fogott meg igazán :)

    VálaszTörlés
  12. Hú, nem keveset gondolkoztam de a gondoskodóra esett a választásom :) De a másik két tulajdonság nélkül biztos nem lenne az aki :) Kedvenc karakterem nekem is egyébként ♥

    VálaszTörlés