2012. augusztus 29., szerda

Jennifer Lawrence a mai generáció Meryl Streep-je

Az MTV nemrégiben Jennifer következő filmjének, a House At The End of the Street-nek a rendezőjével, Mark Tonderai-jal beszélgetett, és az interjú során Jennifer is szóba került. Ezt a rövid részletet fordítom:



Még azelőtt készítetted a 'House'-t, hogy Jennifer megkapta volna az Éhezők Viadala főszerepét. Milyen tapasztalataid voltak a vele való közös munka során? Korábban már említetted, hogy érezted, hogy nagy dolgok várnak még rá.

Az az igazság, hogy ezt a Hallgatás törvényének megnézése után tudtam. Londonban láttam egy hűvös napon, és emlékszem, azt gondoltam, "Ez az, amit szeretnék [a 'House'-hoz]". Oda egy igazán fantasztikus színészrőre volt szükség, aki keresztülrágja magát ezeken a komoly elképzeléseken. És tudtam, hogy Jennifer különleges. És még inkább megbizonyosodtam erről, amikor meghallgattam. Talán ez volt az utolsó meghallgatása, amit valaha is csinálnia kellett. (nevet) Bejött, és felolvasott nekem, de már csak az, ahogyan a szavakat kimondta... A színészeknek sokszor nincs idejük végigolvasni a teljes forgatókönyvet, csak néhány oldalt olvasnak el. És emlékszem, az járt a fejemben, hogy "Jézusom, hiszen csak olvas, ott van előtte a lap, mégis minden átjön." Mondtam neki, hogy olyan jó [színész] lehet, amilyen csak lenni akar. Szerintem ő lehet ennek a generációnak a Meryl Streep-je. Komolyan gondolom, hogy nagyon tehetséges. Egy hihetetlen színésznő. 
Forrás: MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése