2012. augusztus 15., szerda

Jackie Emerson az Éhezők Viadala DVD Extráiról

Az MTV cikke:

Az Éhezők Viadala augusztus 18-án belép a DVD-k és Blu-Rayek Arénájába, és ahogy múlt héten jeleztük, lenyűgöző extrák bőségszaruja vár ránk. Olyannyira, hogy még a film egyik szereplője is új izgalmakat fedezett fel a lemezeken.

- Imádom a dokumentumfilmet - mondta Jackie Emerson (a Rókaképű lány az 5. körzetből) a Hollywood Crush-nak. - Annyi minden van benne, nem is tudtam. Nem igazán láttam bele, hogyan zajlik a film szerkesztése, vagy hogy hány különböző számítógép animációs réteget alkalmaztak, úgyhogy magával ragadó volt látni mindezt.

Nem meglepő, hogy a hamarosan (jövő héten) 18. születésnapját ünneplő színésznő az ő és kiválasztott társai részvételével készült kulisszák mögötti felvételeket nézte leglelkesebben. 
- A Target DVD verzióján minden Kiválasztottakkal kapcsolatos dolog rajta van - mesélte. - Rajta van a "Kiválasztottak naplója", amely arról szól, hogy kaptunk kis kézi kamerákat és a film bemutatása előtti három héten mindenhova hordtuk magunkkal, és felvettünk mindent, amikor együtt mentünk valahova vagy sajtókörúton voltunk, meg ilyenek. Vannak videók arról, amikor mind együtt voltunk, vagy amikor a szereplőválogatások voltak és van fényképalbum is, amit igazán klassz volt végignézni. A múlt nyaram egyfajta mini-dokumentációja ez. Alig várom, hogy a rajongók is láthassák, mert szerintem nagyon fogják élvezni.

És le lesztek nyűgözve a fiatal színészek színészi képességeitől is, mert mindaz a gyűlölet, amit a képernyőn mutattak egymás iránt az Arénában, pusztán a történet kedvéért volt. A valódi életben, mondja Jackie, ő és kiválasztott társasi életre szóló barátságokat kötöttek.
- Rendszeresen beszélünk. - mondta Jackie. - Még ha nem is vagyunk a városban, felhívjuk egymást, ha pedig mind itt vagyunk, eljárunk együtt vacsorázni. 21-én lesz a születésnapom, és szerintem Éhezők Viadalás baráti körömmel fogok valami születésnapi bulit csapni. Egyszerűen szuper jól érezzük magunkat együtt. A legjobb barátok vagyunk. Olyan, mintha családot alkotnánk, és ez soha nem fog elmúlni, olyan erős a kötődés közöttünk.
Forrás: MTV

Ehhez a cikkhez a korábban már látott autogramosztós videó tartozik, de mivel azt már láttuk, még egyszer nem linkelem be. Azonban előkerült még egy újabb részlet a 3 órás dokumentumfilmből, amelyben Gary Ross a film zenéjéről beszél. A videót az MSN Entertainment-nek köszönhetjük:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése