2012. augusztus 29., szerda

Innen-onnan, 36.

Az elmúlt napok lecsökkent cikkmennyisége nem a lelkesedés csökkenésemet tükrözi, ugyanis nincs olyanom, viszont igazi filmes hírek se nagyon. Viszont a szereplők más projektjeiről szóló hírekből meg nagyon sok érkezett, úgyhogy azokat gyűjtöm kis csokorba ismét.

Jennifer Lawrence horrorfilmjét, a The House At The End of the Street-et szeptember 21-én mutatják be a kinti mozik. Most megjelent egy kis ízelítő videó, amelyben Jennifer beszél a filmről, és énekelni is hallhatjuk benne. Szerintem tök jól énekel, noha korábban azt olvashattuk róla, hogy nagyon nem szeret énekelni, pedig ilyen képességeit az Éhezők Viadalában is hallhattuk:


Elizabeth Banksről rég hallottunk, bár igaz, amikor róla van hír, akkor az ipari mennyiségben ömlik :) Most is két projektje kapcsán hallani róla.

Az egyik a Pitch Perfect (amelyről korábban ITT olvashattatok), amely egy fiú- és egy lánykórus közötti rivalizálásról szóló musical-vígjáték, tökjó hangulattal, és szuper zenékkel, amelynek Elizabeth Banks nem csupán szereplője, hanem producere is. Most kijött egy kis ízelítő a filmből, interjúkkal, részletekkel, érdemes megnézni. Magyar bemutatójáról még ennek sem tudok, pedig én biztos megnézném, ha adnák!





Elizabeth Banks hangja is hallható lesz a 2014. február 28-án bemutatásra kerülő LEGO: The Piece of Resistance című filmben. A film egy 3D-s animációs film lesz, amelynek alaptörténete szerint egy átlagos kis LEGO figura, aki tévesen úgy gondolja, hogy egy különleges építőmester, csatlakozik egy küldetéshez, amely során egy gonosz LEGO zsarnokot kell megállítani, hogy nehogy összeragasztózza az egész Univerzumot [???].

Wes Bentley új filmben látható. A Neil LaBute által írt After School Special című filmben a Wes Bentley és Sarah Paulson általa alakított férfi és nő egy benti játszótéren való kínos találkozásáról szól. A rövid film október 9-én jelenik meg iTunes-on.
Forrás: Deadline



A Hófehér és a Vadász DVD-jét a kintiek szeptember 11-étől vásárolhatják meg. Ennek kapcsán is megjelent egy kis videó a film készítéséből, amelyben Charlize Theron és Chris Hemsworth mellett Sam Claflin is beszél. Azt érdemes megnézni, mennyire különbözik a máshol róla látott képektől:


Philip Seymour Hoffman következő filmjét, a The Mastert is szeptember 21-én mutatják be kinn, így annak most jelent meg az utolsó előzetese. (A filmről ITT olvashattatok korábban és ugyanott láthattátok az előző előzetest is)


Mint azt már múltkor olvashattátok, a Seedert alakító Maria Howell egy Revolution című filmsorozatban lesz látható odakinn, annak a poszterét láthatjátok:


2 megjegyzés:

  1. Revolutionbòl a lány... de ismerős valahonnan....na jò szàmszeríja van, de akkor is egy Katniss

    VálaszTörlés
  2. Alig várom már Jen horrorját! *.*
    Amikor meghallottam az énekhangját az Éhezők Viadalában, kicsit aggódtam, hogy a Kiválasztottban hogy fogja elénekelni az "akasztós" dalt. De most már hallom, nem lesz itt gond. :)

    Ez a musica-vígjáték is tetszetős darab. Remélem hamarosan kijön egy magyar bemutató dátum.
    Az a LEGO-s filmecske már nehéz ügy... :P

    Na Ancsi, még egy Alkonyat párhuzam? ;) Ha már Hófehér és a Vadász, nekem nem tetszett benne Sam. Mondjuk maga a film sem.

    Rákerestem erre a Revolutoin-ra. Érdekesnek tűnik, remélem majd hozzánk is eljut.

    VálaszTörlés