2012. augusztus 25., szombat

Innen-onnan, 35.

Az elkövetkezendő hetekben egy picit kevesebb időm lesz frissíteni az oldalt, és tartok tőle, hogy ennek a az Innen-onnan rovat látja majd kárát, de időről-időre azért továbbra igyekszem majd tájékoztatni Titeket arról, hogyan állnak az Éhezők Viadala film(ek)ben szereplők egyéb projektjei, megjelenései. Bár ősszel/télen a csapat egy jó része egyben lesz, hiszen - ha a híreknek hinni lehet - alig több, mint 2 hét múlva kezdődik a Futótűz forgatása.

Nos, de nézzük, mi történt a színészek háza táján az elmúlt másfél hétben. Hosszú poszt lesz, úgy készüljetek.

Jennifer két filmjének utómunkálatai is zajlanak, mindkettőről van friss. A House at the End of the Street-ből és a Silver Linings Playbookból is kerültek elő jelenetfotók.

Forrás és még több HatES illetve SLP

A kinn szeptember 21-től látható House at the End of the Street-nek megjelent az első TV spotjai is. Izgi :)





Liam Hemsworth-ről most csak két forgatási fotó jutott a Paranoia forgatásáról. Még több kép a Just Jared-ben található:


Josh Hutchersonnal múlt hétvégén sok interjút fordítottam, róla sok hír nincs, eltekintve attól, hogy mindenféle karitatív rendezvényeken vesz részt, illetve múlt hétvégén a CBS Teachers Rock Special Koncertjén vett részt új frizurával.

Forrás: Just Jared 

Woody Harrelson legközelebb látható filmje a Seven Psychopaths, amelynek nemrégiben megjelent egy őt ábrázoló posztere:

Forrás: Vulture


Lenny Kravitzről is érkeztek forgatási képek, mégpedig a The Butler című filmből (amiről ITT volt szó korábban).

Forrás: Zimbio

Alexander Ludwig új szerepben: Shane Patton haditengerész tiszt szerepét kapta Alexander Ludwig a Lone Survivor-ban, Marcus Lutrell könyvének Peter Berg rendezésében készülő filmadaptációjában.
A film a 2005. június 28-án sikertelenül lezajlott 'Vörös szárny hadművelet'-et dolgozza fel, amelyben egy haditengerész csoport küldetése az volt, hogy elfogják vagy megöljék a hirhedt tálib vezetőt, Admad Shad-ot. A küldetés sikertelen volt, a csapat egyetlen túlélője pedig a könyv szerzője, Marcus Lutrell, akit a filmben Mark Wahlberg alakít majd. Rajta kívül olyan nagy nevekhez csatlakozik még Alexander, mint Taylor Kitsch, Eric Bana és Ben Foster.

És akkor pár hír az új stábtagokról is. Ismerkedjünk velük:

Jena Malone maga tette fel Isntagramjára a következő képet, amely állítása szerint legjobban tetszik neki legújabb fotósorozatából:


Philip Seymour Hoffman filmjeiről is volt már szó korábban. Ezúttal a Late Quartet-ből hoztam egy képet, a The Masterből pedig egy jelenet jelent meg, amelyben Philip Seymour Hoffman-t is láthatjátok. A klipért KATT IDE, a kép pedig íme:


A nemrégiben Enobaria szerepére választott Meta Golding legközelebb a Chicago 8 című filmben látható, amely igaz történeten alapszik, amely egy háborúellenes csoportról szól, akiket azzal vádoltak, hogy Chicago-szerte felkeléseket robbantottak ki. A csoport mindent megtett azért, hogy ők kerüljenek ki győztesként ebből az "erkölcstelen háború"ból és minden eszközzel megküzdöttek a szólásszabadság megtartásáért is. A film előzetesét ITT nézhetitek meg, a következő klipben pedig magát Goldingot is láthatjátok (a klip második felében inkább):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése