2012. augusztus 12., vasárnap

Innen-onnan, 34.

Ismét összegyűlt egy bejegyzésre való kishír az írónő ill. a film színészeinek egyéb projektjei kapcsán:

A héten 50. életévét betöltött Suzanne Collins a 9. a Forbes legjobban kereső íróinak listáján.

A remény soha nem hagyja el Suzanne Collins-t, akinek az Éhezők Viadala filmes jogdíjai miatt megugrott a bevétele és két [illetve három!] film még hátra van. - írja az írónőről a Forbes.

Új posztere és előzetese jelent meg a héten Josh Hutcherson Red Dawn című filmjének, amelynek magyar címe már van: Vörös hajnal, hiszen annak az 1984-ben készült filmnek is ez a címe, amelynek ez a film az újradolgozása. Reméljük, láthatjuk a filmet a magyar mozikban, mindenesetre a Filmtraileren már van mozis adatlapja, ahol rendes szinopszist is olvashattok a filmről.

Íme a poszter:



És az előzetes:


Sőt, az Entertainment Weekly őszi filmeket bemutató mellékletében egy jelenetfotót is láthatunk a filmről, természetesen Josh-sal:


Ugyanebben az újságban Jennifer Lawrence Silver Linings Playbook című filmjéről is olvashatunk beharagozót, amelyből az egyik képet már láttuk a pár nappal ezelőtti interjúnál, most a teljes kétoldalas szkenn-t mutatom meg. Nem túl jó minőségben bár, de íme:


Jennifer egyébiránt a héten részt vett egy Hollywoodi Külföldi Sajtósok Beiktatási Ebédjén, innen is kaptunk néhány fotót:

Forrás, és még több kép: Just Jared

Stanley Tucci megnősült!!
Az Éhezők Viadala színésze, aki már tavaly októberben eljegyezte Az ördög Pradát visel című filmben látott partnernőjének, Emily Blunt húgát, Felicityt, megerősítette, hogy titokban összekötötték életüket. Tuccihoz közel álló források szerint a pár tervez egy második, hivatalosabb esküvőt is a család és barátok részvételével! Sok boldogságot Stanley Tuccinak!



Philip Seymour Hoffmantól a The Master című filmből láthattok jelenetfotókat. Aki nem emlékezne, ebben a korábbi posztban olvashat egy kicsit a filmről.

Forrás és még több kép: Collider

Leven Rambin a Davis Factor fotósorozatából osztott meg néhány kulisszák mögötti képet magáról:

Forrás és még egy kép: Leven Rambin Instagram

Isabelle Fuhrmant Sal Owen fotózta még korábban, amelyből egy képet ITT már láthattatok. Most a fotózás  kulisszák mögötti videója került elő:


2 megjegyzés: