2012. augusztus 8., szerda

Innen-onnan, 33.

Íme az elmúlt napok egyéb hírei:

Jennifer Lawrence új szerepben:

Ha minden igaz, Jennifer a tárgyalások végső szakaszában tart, és rövidesen csatlakozhat az Ends of the Earth stábjához. A Chris Terrio által írt történet Ernest and Lydie Marland életének történetén alapszik. Az olajbáró és fogadott lányának története bemutatja, amint kettejük szerelmének hatására összeomlik az általuk közösen felépített birodalmuk. 
Lawrence a filmben Lydie szerepét játssza, aki egy művelt, makacs fiatal hölgy, akit még kislány korában fogad örökbe Virginia nevű nagynénje és Ernest nevű nagybátyja. A lány fogadott gyermekből később Ernest felesége lesz, és mivel szorgalmazza, hogy Ernest emelje meg munkásainak bérét, és biztosítsa számukra az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, hamarosan megkapja a "prérik hercegnője" becenevet.
Forrás

Liam körül a Feláldozhatók 2. kapcsán zajlik az élet. Kijött a filmnek egy nagyon ütős Utolsó vacsora mintájára készült posztere, és egy gyorsinterjút is olvashatunk Liam-mel a film kapcsán.
Íme a poszter:

Eredeti méretben a Collider oldalán megtalálható

Az interjú és még egyéb apróságok a folytatásban.



A Feláldozhatók 2. részében a Feláldozhatók csapatának egy új tagját, Billyt, a kölyköt alakítod. Mesélnél nekünk arról, mikor és hogyan találkozunk Billyvel a filmben?
Billy a kölyök egy fiatal "feláldozható" fegyver a csapatban. Mesterlövésznek képezték ki, három évig a hadseregben szolgált. Akkor látjuk először, amikor otthagyja a hadsereget, a Feláldozhatók pedig új ember után néznek, ő pedig megkapja a melót. Jó srác, egy igazi mesterlövész. Van egy biztonsági őr barátom, aki egykor mesterlövész volt, őt sokat kérdeztem a küldetésekről, amelyekben részt vett, milyen volt, mit hordtak, csak hogy legyen egy kép róla a fejemben. Egyfajta kutatás volt ez részemről, egy olyan dolog, ami több volt annál, hogy egészséges és fitt legyek. Sokat futottam és igazán katonai jellegű életmódot folytattam.

Billynek, a kölyöknek remek kapcsolata van Sylvester Stallone Barney Ross-ával. Billy egyfajta mentorként tekint Barney-ra, Barney pedig tiszteli Billyt tehetsége és pozitív életszemlélete miatt. 
Határozottan, Sylvester Stallone karaktere, Barney Ross és Bill, a kölyök nagyon hasonlóak, mindketten jófiúk, akik le akarják győzni a rosszakat. Úgy érzik, ők a legalkalmasabbak arra, hogy megtegyék, ha valamit meg kell tenni, érted? Barney Ross egyfajta apafigura Billy számára, ő pedig úgy tekint Billyre, mint a következő generációra, akire oda kell figyelni, és akit ki kell képezni, és mindketten kedvelik a másikat. Abban viszont különböznek, hogy Billy ráébred, hogy ő nem szeretné ezt csinálni egész életében. És itt nem arról van szó, hogy nem akarja úgy végezni, mint azok a srácok a Feláldozhatók-ban, szerintem ő teljes életre vágyik, több időt szeretne tölteni a barátnőjével. És szerintem Barney megérti ezt, egy reménnyel és vágyakozással teli srácot lát Billyben.

Milyen volt ezzel az akcióhősökkel teletűzdelt stábbal együtt dolgozni, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Jet Li és Jean-Claude Van Damme mellett, aki itt ráadásul rosszfiút játszik?
Jean-Claude Van Damme, aki a gonosznak látszik a filmben, igazán fenyegető. Forgattam vele pár napot és nagyon ijesztő a fickó. (Nevet.) Egyszer megrúgott, amikor nem kellett volna belém rúgnia (nevet), de ez egyfajta ajándék volt tőle - az egyik leghíresebb rúgás, amit az ember kaphat. Megtiszteltetésnek éreztem, hogy belém rúgott. Elég hihetetlen volt együtt dolgozni ezekkel a srácokkal, összes filmjüket láttam, amikor gyerek voltam: a Sylvester Stallone filmeket, a Rocky-, Rambo-filmeket, A Terminator-filmeket, a Die Hard-ot és a Bruce Willis-filmeket, és Van-Damme filmjeit is. Nagyon furcsa volt mindannyiukkal egyszerre ott lenni a forgatáson, együtt szórakozni, beszélgetni velük. Félelmetesen jó volt, őszintén mondom, ők a legkedvesebb fickók. Nem volt tesztoszteron harc vagy ego-háború, vagy amit az ember elképzel. Mindenki nagyon vagány és profi volt.

Josh Hutchersonnal ezúttal egy kulisszák mögötti videót kaptunk a Red Dawn-ból. :)



Aki még hasonló jelenetekre vágyik, az mindenképp kattintson a geekincognito nevű felhasználó csatornájára, van ott még pár ilyen jelenet, igaz, kicsit régebbről.

És bár Josh-ról már régebben tudjuk, hogy szerepel a filmben, ám van még egy Éhezők Viadala vonatkozása is a filmnek: a 3. körzet lány kiválasztottját alakító Kalia Prescott dublőrködik a filmben, mégpedig Isabel Lucas helyett. Kalia a Facebook oldalára tett fel képeket a forgatás előkészületeiről:



Új posztere van Philip Seymour Hoffman The Master című filmjének is. Itt csak egy részlete, ami számunkra érdekes lehet, a forrásban a teljes poszter is megnézhető:


Toby Jonesról a Berberian Sound Studio című filmjéből jelent meg néhány jelenetfotó. Aki nem emlékezne, ITT olvashat még a filmről.



Leven Rambin a No Filter nevű legújabb szörfös film bemutatóján jelent meg. A fiatal színésznőt Ian Welsh szörfössel és a 90210 sztárjával Trevor Donovan-nel fotózták:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése