2012. augusztus 3., péntek

Innen-onnan, 32.

Merthogy a nagy hírek között kis hírek is vannak. Legalábbis sokminden más a szereplők háza tájáról, amely nem szorosan a filmhez kapcsolódik. Ismét gyűjtöttem egy csokorra valót belőle. 

Ha emlékeztek, még február elején készült egy remek fotósorozat a trióval és Gary Ross rendezővel. Most abból a sorozatból került elő egy remek Jennifer Lawrence outtake.


Jennifer Lawrence horrorját, a House At The End of the Street-et szeptemberben mutatják be odakinn, ezért egy újabb előzetessel jelentkezett a film. A borzongani vágyók ki ne hagyják az előzetest :)


Josh Hutcherson szereplésével készült Red Dawn című filmnek is megjelent egy remek ízelítője a héten. A film egy csapat tinédzserről szól, akik megpróbálják megvédeni városukat egy észak-koreai katonák általi támadásról. A film egyik érdekessége egyébként, hogy Josh itt a másik Hemsworth fivérrel, Chris-szel dolgozott együtt, és épp ezt a filmet forgatták, amikor Josh megtudta, hogy ő játssza Peeta szerepét az Éhezők Viadalában.

Íme az előzetes:


A filmmel kapcsolatban egyébiránt egy cikk is megjelent, aminek rövid Éhezők Viadala utalása is volt. Amikor ugyanis kiderült, hogy ebben a filmben Josh nem játszik szerelmes fickót, Josh így reagált:
- Katniss-re tartogatom minden szeretetemet!
Forrás



Akinek még nem lenne elég Liam-ből, az vethet egy pillantást a Paranoia című film éjszakai forgatáson készült képeire. Hogy hogynem, a többi képen Liam mellett az egykori Finnick jelölt Lucas Till is látható.


Lenny Kravitz is forgat. Korábban már írtam a The Butler című filmjéről, ezúttal néhány forgatási képet kaptunk belőle Lenny-ről:



Újabb képeket láthatunk Philip Seymour Hoffman-ról a The Master című filmben. A filmről korábban itt volt már szó.

A filmből összesen 19 kép tekinthető meg a Playlist oldalán

Toby Jones-ról két kép jelent meg a The Girl című filmjéből. Az Alfred Hitchkock és Tippi Hedren kapcsolatát bemutató filmben Jones Hitchkock szerepét alakítja.


Úgy tűnik, beindul a szekér Annie Thurman-nek is: a 9. körzet lány Kiválasztottját alakító fiatal színésznő hamarosan újra látható lesz a mozikban, mégpedig a Dark Skies című filmben. A film egy pszichothriller, amely egy külvárosban élő párról szól, akiknek élete rémálommá válik, amikor földönkívüli lények jelennek meg éjszakánként, amik a gyerekeikre vadásznak. A pár egyre jobban elzárkózik a hitetlenkedő barátoktól és szomszédoktól, és kénytelenek saját kezükbe venni sorsukat, hogy megmentsék családjukat. 
A filmben Annie Shelly szerepét játssza, akiről nem sikerült kinyomoznom kicsoda :/
Forrás (szinopszis, a hír Annie twitteréről származik)

6 megjegyzés:

  1. A Red Down felkerült a listámra:) Amúgy is szuper cuki Josh és szuper szexi Chris egy filmben? Hülye lennék kihagyni:D

    VálaszTörlés
  2. Nem akarok kötözködni (csak amennyire velem is szokta(to)k ;), de az a Down, az Dawn :) Mint "Vörös hajnal" - ami az 1984-es eredeti filmnek (aminek ez a mostani a remake-je) a magyar címe.

    VálaszTörlés
  3. XD èn is észrevehettem vòna ,h rosszù írom

    VálaszTörlés