2012. augusztus 13., hétfő

Hivatalos: Seeder szerepében Maria Howell



A Lionsgate és az Éhezők Viadala: Futótűz gyártói örömmel jelentik be, hogy Maria Howell-t választották, hogy eljátssza Seeder szerepét Suzanne Collins nagy sikerű regényének filmadaptációjában. A 11. körzet korábbi győztese szintén részt vesz a 75. Éhezők Viadalán, a Nagy Mészárláson.

Maria Howell Atlantában élő színész, énekes, akit leginkább a Bíborszín c. film kórus szólistájaként ismerhetünk. [Illetve gondolom, nagy többségünk kevéssé, ugyanis a film 1985-ben készült...] De feltűnt olyan TV sorozatokban is, mint a Katonafeleségek, a Haláli testcsere, a Vámpírnaplók, Meet The Browns, a House of Payne, és láthattuk a Szív bajnokai című népszerű filmben is.

Nos, Katniss így mesél Seederről:

"Seeder, a nő, kinézete alapján akár a Peremből is származhatna: a bőre olívaszínű, egyenes fekete hajába ősz tincsek vegyülnek. Egyedül aranybarna szeme jelzi, hogy nem a Tizenkettedik Körzet szülötte. Úgy hatvanéves lehet, de még mindig nagyon erősnek tűnik,"
[...]
"Már csak az a kérdés, hogy kiben bízhatunk meg. Seeder jó választásnak tűnik. De végig kell gondolnom, hogy képes lennék-e szövetséget kötni vele úgy, hogy közben pontosan tudom, később meg kell majd ölnöm? Ez kizárt."
[...]
"Seeder azon elmélkedik halkan, hogy náluk, a Tizenegyedik Körzetben mindenki úgy tudja, hogy Snow elnöknek korlátlan a hatalma. És ha az elnöknek korlátlan a hatalma, miért nem változtatja meg a Nagy Mészárlás szabályait?"
[...]
"Nyolc halott győztes arcképét vetítik az égre. ... utoljára pedig Seeder a Tizenegyedikből."

Szóval (sajnos) túl hosszú szerepe nem lesz a 11. körzetbeli Seedert alakító hölgynek, de szerintem klassz választás. Ezek alapján illik a képbe, csak szerintem bőven nincs 60, de nála ez szerintem kisebb gond, mint Mags-nál lett volna. Szerintetek??

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése