2012. augusztus 10., péntek

Hivatalos: Chaff szerepében E. Roger Mitchell


A Lionsgate és az Éhezők Viadala: Futótűz gyártói örömmel jelentik be, hogy E. Mitchell Rogert választották, hogy eljátssza Chaff szerepét Suzanne Collins nagy sikerű regényének filmadaptációjában. A 11. körzetből származó Chaff a 45. Éhezők Viadalának győztese és a Nagy Mészárlás egyik résztvevője.


E. Roger Mitchell Atlantában él és több évtizedes színpadi tapasztalattal rendelkezik. A széles vásznon és TV-ben is láthattuk, többek között A Föld inváziója - Csata: Los Angeles című filmben, de szerepelt a Kemény zsaruk, a Tuti gimi c. TV sorozatokban, és olyan Tyler Perry produkciókban, mint az Egy dühös asszony naplója, Apu boldogsága és a House of Payne című sorozat.

Szerintem remek választás, egyetlen gondolatom, hogy én egy jó bő 10-essel idősebbnek képzelem a fickót. Hiszen ő a 45., Haymitch az 50. Viadalat nyerte a könyv szerint, Roger pedig mindösszesen 41 éves. Bár a képen okés, amiket én találtam elsőre, azokon fiatalabbnak tűnt. Azért nem baj, szerethető karakternek tűnik :))

A könyvben így ismerhetjük meg Chaff-et:

"Chaffet, egy fickót a Tizenegyedikből – akiről tudom, hogy nagyon jóban van Haymitchcsel – szintén kisorsolják"
[...]
"Chaffet már ismerem látásból, hiszen évekig néztem a tévében, ahogy a piásüvegeket passzolgatják egymásnak Haymitchcsel. A bőre sötét, úgy száznyolcvan centi magas lehet, és az egyik karja csonkban végződik, mert hiába győzött harminc éve a Viadalon, az arénában levágták a kezét."
[...]
"Chaff átkarol, és mire észbe kapok, egy nagy cuppanós csókot nyom a szájamra."
[...]
"Az ebédnél Chaff nem is tűnik olyan rossz arcnak. Józan, és egyfolytában üvölt, mint egy vadszamár, ráadásul rengeteg hülye poénja van, de legalább nem mások kárára süti el őket."
[...]
"Chaff, aki közvetlenül Seeder után jön, arról magyaráz vehemensen, hogy ha az elnök tényleg meg akarná változtatni a Nagy Mészárlás szabályait, simán megtehetné, és biztosan csak azért nem teszi, mert úgy gondolja, a kérdés senkit sem izgat különösebben."
[...]
"Brutus, Johanna, Chaff. Közülük ketten már halottak."
A részletek Suzanne Collins: Futótűz című regényéből származnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése