2012. augusztus 14., kedd

Hivatalos: Cashmere szerepében Stephanie Leigh Schlund



A Lionsgate és az Éhezők Viadala: Futótűz gyártói örömmel jelentik be, hogy Stephenie Leigh Schlund-ot választották, hogy eljátssza Cashmere szerepét Suzanne Collins nagy sikerű regényének filmadaptációjában. Az 1. körzetből származó egykori Hivatásos Kiválasztott és bátyja, Gloss szintén részt vesznek a Nagy Mészárláson.

Stephanie Leigh Schlund Atlantában élő színésznő, aki olyan TV-s sorozatokban volt látható, mint a Haláli testcsere [bevezető epizódja], és olyan filmekben, mint az Utolsó dal. Legközelebb ősztől látható a FOX csatornáján bemutatásra kerülő The Following című sorozatban.

Katniss így mesél Cashmere-ről:

"Cashmere és Gloss – a testvérpár az Első Körzetből – odahívnak magukhoz, és függőágyat készítünk. Udvariasan, de kimérten viselkednek,"
[...]
"Cashmere hátraveti hullámos, szőke hajzuhatagát, és mérgesen fúj: -Mindegy, akkor is röhejesen nézel ki! – Megfogja a bátyja kezét, és beáll a helyére, a színpad felé induló menet elejére."
[...]
"Cashmere nyitja a sort, bevallja, hogy valahányszor eszébe jut, mennyit fognak szenvedni a kapitóliumiak az elvesztésünk miatt, mindig sírva fakad."
[...]
"...és az alatt a villanásnyi idő alatt, amíg sikerül újra felhúznom az íjamat, Johanna belevágja Cashmere mellkasába a baltáját."
A részletek Suzanne Collins: Futótűz című regényéből származnak.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem annak aki nem olvasta a könyvet az utolsó idézet spoiler, szerintem írd oda. :) ~Peeta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg mindenki olvasta a könyvet, aki idetéved.
      Ha nem jelent volna meg a könyv Mo-n, igazad lenne, amúgymeg mindenki saját felelősségére jár ide. :) Amúgy ilyen alapon az egész újraolvasós rovat spoiler :))

      Törlés
  2. Én idősebbnek képzeltem Cashmeret...

    VálaszTörlés
  3. Jó mindegy én csak szóltam :) ~Peeta

    VálaszTörlés