2012. augusztus 16., csütörtök

Éhezők Viadala DVD - iTunes Extrák

Bár a DVD-t, BD csak 18-ától kapható a boltokban, 17-én megjelenik egy iTunes verzió, amely az ajánló szerint igen csak izgalmasnak ígérkezik:

4 megjegyzés:

  1. Most tényleg törtöltél a chatről? Há mit csináljak még? :(:(:(:( Bocsánatot kértem!!!!! ... remélem azért Peeta-val nem bántál el! Akk legyen akaratod szerint, de, ha megkérlek az oldalról ne tilts le mert ez az egyetlen olyan oldal, ami ér is valamit mindennap feljövök megnézni mert szeretem. Ha meg az zavar, h elmondtam a véleményem, hát bocsi, de akk ennyi erővel az is negatív hangulat keltés, ha azt mondom, h XY nem tetszik és szerintem nem tudná eljátszani a szerepet! És ilyen hozzászólásból sok van... és a DVDről is beszéltünk már h ki szerint mikor fog megjelenni szal ezért nem gondoltam, h rosszat teszek azzal, h hozzászóltam... remélem nem magát a chatet törölted és mások tudják legalább használni...
    még 1x bocs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem töröltem senkit, nem tiltok le senkit. Leszedtem a chatet az oldalról, más se látja, nem csak Te, de feljebb leírtam miért.

      És amúgy nem az volt a bajom, hogy leírtad, hanem, hogy kb. harmadszor történt ilyen típusú hozzászólás, hogy soha nem lesz DVD-nk, holott már korábban is kértem, hogy ne.

      Törlés
  2. én nem azt írtam, h nem fog megjelenni nálunk! :) :D egy szóval sem említettem... szimplán egy elméletet osztottam meg... első volt, h augusztus végén majd, hogy szeptemberben és én azt írtam h az interneten olvasottak alapján szerintem később fog megjelenni, mint ahogy azt vártuk (pl: október)... mint az Újholddal volt! ennyi történt! :) de mind1... :) a fenti hozzászólás meg azelőtt íródott, h kiraktad a chatszünet posztot vagy én láttam volna... szal bocsi, h ide írtam... akk még ez volt a legelső hír... de hagyjuk abba ezt... :) béke

    VálaszTörlés
  3. EZ A KEDVENC OLDALAM! MINDEN NAP TÖBBSZÖR MEGNÉZEM, BARÁTNŐMNEK IS AJÁNLOTTAM! SZUPEEER! csak alkalom adódott, hogy elmondjam. :)

    VálaszTörlés