2012. augusztus 4., szombat

Egy éves lett az oldal!

Éppen ma egy éve történt, hogy belekezdtem az oldal szerkesztésébe.

Úgy történt, hogy miután elolvastam a könyvet (az első kötetet), már tudtam, hogy úgy beszélnek az írónő trilógiájáról, mint a következő nagy világjelenségről. Elkezdtem nyomozni utána az interneten abban a reményben, hogy találok majd egy magyar nyelvű oldalt, amely kielégíti kíváncsiságomat, de ekkor - egy éve - még egyáltalán nem volt ilyen. Agyaltam rajta egy darabig, majd belevágtam.

Brutálisan alacsony olvasottsággal indultam. Az első két-három hónapban egész hónap alatt nem volt akkora a látogatottság, mint mostanában egyetlen napon. Persze felmerült bennem a legelején, hogy vajon mekkora érdeklődés fogja övezni a sorozatot, és mondjuk az oldalt is egy év múlva, de ami történt, az felülmúlta minden várakozásomat. :) Persze, ahogyan egyre többen lettetek, úgy próbáltam tudat alatt is egyre több és minél naprakészebb friss hírrel, cikkel, információval szolgálni, ami egyre tudatosabb lett, ahogyan közeledtünk a film bemutatója felé. Ez máig így van: célom, hogy mielőbb olvashassátok magyarul a hivatalos sajtóközleményeket, a színészek filmmel kapcsolatos nyilatkozatait, interjúit, tudjatok elismeréseikről, láthassátok a képeket, videókat. 

Nézzünk egy kis statisztikát:
Az oldalon mindezidáig 622 bejegyzés született, ezekhez összesen 1585 megjegyzést fűztünk hozzá, és több, mint 156000-szer kattintottatok az oldalra. 
Az öt legnépszerűbb bejegyzés:
Magyarországon kívül Szlovákiából, Romániából, Ukrajnából olvastok legtöbben, de vannak olvasók az Egyesült Államokból, Kanadából, Németországból, Spanyolországból, de még a Fülöp-szigetekről és Brazíliából is. 

A számoknál azonban sokkal fontosabb dolog alakult ki az oldalon: egy remek kis közösség :), akik nagyon aktívak vagytok, aminek egyik eredménye a fent is szereplő poszterválogatás, mert ahhoz én viszonylag keveset tettem hozzá, leginkább Titeket dicsér. Örülök, ha jól érzitek magatokat, a továbbiakban is törekszem rá, hogy szívesen nézzetek vissza az oldalra! :)

Boldog születésnapot, blog! :)


15 megjegyzés:

  1. még sok blogszülinapot...! :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog Szülinapot az oldalnak! :)) És csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  3. Remélem még megünnepelhetjük párszor az oldal évfordulóját :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog szülinapot a blognak<3 nagyon szeretem.:D mindennap minimum 4 szer megnézem , csak igy tovább.:)

    VálaszTörlés
  5. Boldog Születésnapot a blognak! Örülök,hogy megtaláltam már lassan 3-4 hónapja!!! Csak így tovább Ancsi..! :))

    VálaszTörlés
  6. Boldog Szülinapot! :)
    Remélem még sok ilyen lesz :) És tényleg klassz kis csapat gyűlt itt össze, de ahogy terjed a sorozat népszerűsége szerintem még többen is leszünk :)
    Csak így tovább, Ancsi :)

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot blog :) Csak így tovább, nagyon jó az oldal :))

    VálaszTörlés
  8. Annie-vel mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk! Még sok ilyet! ;)

    VálaszTörlés
  9. Boldog Születésnapot:D Ez egy nagyon jó oldal, mindennap felnézek ide és ez nem vicc! Miután elolvastam a könyvet, először még nem nagyon keresgéltem olyan oldalt, ami vele foglalkozik, inkább csak miután kiderült, hogy lesz film. Aztán rábukkantam erre az oldalra és azóta is itt tengetem a mindennapjaim :D Nagyon ügyes vagy Ancsi, nem kis munka lehet egy nagy tapsot érdemelsz, képernyő előtt megcsináltam, képzeld oda;) És az oldal még jó pár évig élni fog és népszerű lesz, már ha csak a film megjelenéseket vesszük figyelembe és én itt leszek:)

    VálaszTörlés
  10. Mindenkinek köszönöm az elismerést, biztatást!! :)) Igyekszem a továbbiakban is :))

    VálaszTörlés
  11. Boldogságos első évfordulót! :) És kitartást a továbbiakhoz. :]

    VálaszTörlés
  12. Boldog szülinapot, és még sokat! :) Nagyon jó az oldal, a leghasznosabb HG-es! ;)

    VálaszTörlés
  13. Boldog Szülinapot :) imádom az oldalt ...ZSENIÁLIS!!!!! csak így tovább ;)

    VálaszTörlés