2012. augusztus 30., csütörtök

A Futótűz jelmeztervezője Trish Summerville

Korábban ugyan már olvashattunk belsős infókat arról, hogy Trish Summerville személyében új jelmeztervezője lesz a Futótűznek, az Entertainment Weekly cikke ezt erősíti most meg, és további apró infókat is megtudhatunk a leendő új stábtagról.

Miután Rooney Mara-t sikeresen Lisbeth Salanderré alakította, Trish Summerville jelmeztervező az Éhezők Viadala stábjához szerződött, hogy ott felügyelje a Futótűz jelmezeinek készítését. Suzanne Collins könyveinek rajongói tisztában vannak azzal, hogy Summerville - aki olyan filmeknél kezdte, mint az Észvesztő, később pedig Christina Aguilera személyes stylistja lett - feladata lesz majd az is, hogy megálmodja Katniss esküvői ruháját, ami elsőre egy hagyományos esküvői ruha-problémának tűnik, ám végül a lángok felemésztik, fecsegőposzáta jelmezzé alakítva azt.

Summerville a Tetovált lány 2011-es filmadaptációjában látható elegáns jelmezeivel elnyerte a Hollywoodi Jelmeztervezők Egyesületének díját, ezáltal lehetőséget kapott arra is, hogy a H&M márkának egy saját kollekciót tervezzen. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy a stylist rajongója-e az Éhezők Viadala sorozatnak, de a lenti kép tanúbizonysága szerint nem áll tőle távol az oldalsó hajfonat.

Image Credit: Jason Merritt/Getty Images
Forrás: EW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése