2012. augusztus 23., csütörtök

5 dolog, amit érdemes tudni Sam Claflinről

A The Hollywood Reporter cikke:

Hosszú hónapok találgatásai után végre bejelentették, ki játssza a Futótűzben, a 4. körzet jóképű Kiválasztottjának, Finnick Odair szerepét.
Az Éhezők Viadala sorozat második filmjének hőn áhított szerepét Sam Claflin alakíthatja, akit nemrég Hófehér és a Vadász című filmben William herceg szerepében láthattunk. 

Az elmúlt hónapok során több tucat név merült fel a kulcsfontosságú szerep kapcsán. Robert Pattinson, Armie Hammer, Hunter Parish, Taylor Kitsch és Garrett Hedlund csak néhány azok közül, akik szóba kerültek.

De ki is Claflin? A 26 éves színészt, aki a misszionárius Phillip Swift misszionárius szerepét játszotta a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben, a Katedrális című mini TV-sorozatban és az Any Human Heart-ban is láthattuk. Íme 5 dolog, amit nem biztos, hogy tudtál a jövőbeli Finnickről:



1. Claflinnek nincs a vérében a showbusiness világa
Claflin a suffolki Ipswich-ben született. Édesanyja iskolai asszisztens abban a középiskolában, ahová Claflin is járt, édesapja pedig könyvelőként dolgozik.
- Szüleimnek nincsen kapcsolata a showbusiness világával. - mondta egy interjúban. - Nagyon távol állnak attól. Nagyon jó, hogy megoszthatom ezt velük, foghatom a kezüket és együtt üvölthetünk.

2. Focista is lehetett volna
Claflin azt mondja, fiatalabb korában éjt nappallá téve focizott, és ha tinédzserként egyszer nem törte volna el a bokáját, akkor lehet, élete teljesen más irányt vett volna. A Norwich City FC iskolás tehetségeinek csapatában játszott, ám egyszer megsérült játék közben, amely focis pályafutásának végét jelentette. A parkban focizott barátaival, amikor összeütközött egy másik játékossal, amikor mindketten a labdáért rohantak, mesélte a helyi újságnak. Amikor megpróbált hazasétálni, bokája gyakorlatilag kettéhasadt. 
- Akkor jöttem rá, mennyire súlyosan megsérültem, annyira fájt - mondta. - Megpróbáltam aztán visszatérni a focipályára, de a bokám nem bírta végig a meccsek idejét.

3. Két Hófehérke film hercegének szerepéért is meghallgatták
Claflin az Universal által készített, Kristen Stewart és Charlize Theron főszereplésével játszódó sötét hangulatú Hófehér és a Vadászban a herceg szerepét alakította. Ugyanakor, elárulta, hogy meghallgatták a Relativity vígjátékára is, amelynek főszerepében Lily Collinst és Julia Roberts-et láthattuk. Azt a szerepet Armie Hammer kapta meg.

4. Van bennük közös Kristen Stewarttal
Már azelőtt volt bennük valami közös Stewarttal, mielőtt együtt játszottak volna a Hóferhér és a Vadászban. Claflin ugyanis nagy rajongója Marcus Foster zenésznek, aki a szülinapi buliján is fellépett. Kiderült, hogy Marcus Foster ismeri Kristen Stewart-ot is, mert az Alkonyat színésznője szerepelt a zenész egyik videoklipjében. 
- Ez azonnal megtörte a jeget, mert volt beszédtémánk. - mondta Stewarttal való kapcsolatáról. 

5. Ő lesz a The Quiet Ones egyik főszereplője
Claflin aláírt egy szerződést, miszerint Jared Harris oldalán játszik majd John Pogue thrillerjében, a The Quiet Ones-ban. A film, amely megtörtént eseményeken alapul, egy professzorról szól, aki ellentmondásos módszereket alkalmaz, amelynek során ráveszi legjobb diákjait, hogy részt vegyenek egy igen veszélyes kísérletben, amelyben negatív emberi energiákból szeretnének szellemet létrehozni.

Forrás: THR

7 megjegyzés:

  1. Tök jó, legalább megtudunk róla egy-két dolgot:) Az első tetszik a legjobban, hogy bár "közember" mégis sikerült elismert színésszé kinőnie magát:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért szerintem annyira még nem elismert...
      Viszont arra nagyban mernék tenni, hogy mondjuk úgy másfél év múlva mekkora hatalmasan nagy lányok kedvence lesz!!

      Törlés
    2. Hààt.... Olyan, mint egy tesitanár XD

      Törlés
  2. Hát jó volt megtudni ezeket :D És mivel chatbe nem tudom leírni: az új fejléc nagyon nagyon jó :)))

    VálaszTörlés
  3. Nekemis nagyon tetszik az új fejléc!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Nyilván akkor hirdetik ki, ki lesz Finnick, amikor nem vagyok netközelben (illetve, nem azonnal.:D). Hát, sejthető volt már egy ideje, amikor róla kezdtek el pletykálni, hirtelen abbamaradtak a pletykák... Remélem, olyan szexin tudja majd tartani a kockacukrokat, mint Garret Hedlundtól vártam volna.:D:D

    VálaszTörlés