2012. július 14., szombat

Willow Shields MTV interjú

A Primet alakító Willow Shields-et az MTV riportere Josh Horowitz is elkapta egy interjú erejéig. Az MTV cikke következik:

Bár azt már tudjuk, mikortól adják a Futótűz moziváltozatát a mozikban, azt azonban még nem sejtjük, hogy pontosan mikor is kezdik el forgatni a filmet. Ezzel azonban nem vagyunk egyedül. Még maga Primrose Everdeen, vagyis az őt alakító színésznő, Willow Shields is tájékozatlan az ügyben, mikor is kell megjelennie a kamerák előtt. 

- Hallottunk pletykákat arról, hogy ősszel, de még semmiben nem vagyunk biztosak. - mondta Shields az MTV News riporterének a san diegoi Comic Conon - Ez még számomra is titok.

Még nincs forgatókönyv sem (legalábbis olyan, amit Shields látott volna), de mivel olvasta a regény változatot, vannak elképzelései arról, mire számíthat. Bár azt még nem tudni, mi lesz vagy nem lesz benne a végső verzióban, Shields azonban tudja, melyik jelenetet várja a legjobban.

Photo: MTV News

- Van egy jelenet, amikor Haymitch, Peeta és én ülünk a szobában az új házunkban, két pofára tömjük magunkba a cukorkát és közben Katnissen viccelődünk. Szerintem azt nagyon jó lesz majd leforgatni, hiszen csak úgy elvagyunk és jól érezzük magunkat közben. - mondta Shields. - És bár Katniss nagyon felhúzza magát miattunk, de mi még így is jót mulatunk, úgyhogy ezt jó buli lenne leforgatni, ráadásul így lehetne közös jelenetem Josh-sal és Woody Harrelsonnal, ami szintén nagyon klassz lenne. 

Shields azt mondja, nagyon várja már a következő három Éhezők Viadala filmet, úgyhogy nem tudtuk kihagyni, hogy megkérdezzük, karakterének útja során mi az, amit a legjobban vár. Ahogyan Daniel Radcliffe, Kristen Stewart és sokan mások is előtte, Shields is nagyon örül, hogy együtt nőhet fel az általa megformált karakterrel.

- Izgatottan várom, hogy együtt nőjek fel a Prim karakterével, hiszen akárhogy is vesszük, három film még hátravan, a végére pedig 15 vagy 16 éves leszek, holott 10 éves voltam, amikor az egész elkezdődött. - mondta. - Úgyhogy nagyon érdekes lesz eljutni az elejétől a végéig, látni, hogyan változnak a színészi képességeim, és egyáltalán, az, hogy együtt nőhetek fel a karakterrel, igazán klassz lesz.
Forrás: MTV 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése