2012. július 16., hétfő

Könyves Álompasik párbaja - 5. forduló

Nos, rossz híreim vannak: Éhezők Viadala szempontjából ez a játék számunkra véget ért, a legjobb 4-be sajnos sem Peeta, sem pedig Finnick nem jutott be. 

Aki kíváncsi a TOP4 listájára, a párosításokra, netán szavazni szeretne, Kristina blogjában ezúttal is megtalálja a szükséges információkat. 

Az oldalsávban is élni fog ez a link, sőt a 6. forduló, azaz a döntő linkjét is kiteszem majd, de arról bejegyzésben már nem tudósítok. Remélem, azért sokan élveztétek a játékot, elkeseredettségre pedig nincs ok, hiszen Peeta, Finnick, Gale, de az összes többi Éhezők Viadala karakter továbbra is szerethető függetlenül a játékban elért helyétől.

7 megjegyzés:

  1. Ó, pedig én rájuk szavaztam...:( És csak a Peeta-féle körben okozott dilemmát a páros, ki az, aki nem Finnickre szavazott? :D (Tudom, ízlések és pofonok.:))

    VálaszTörlés
  2. Amúgy én is pont Peetára, Finnickre és Edwardra szavaztam, a negyedik párnál nem, de közülük senki nem jutott tovább. Mindegy. Ahogy azt korábban írtam, itt most a legdivatosabb könyv férfi/fiú főszereplője fog nyerni, a számok pedig azt mutatják, hogy ez a Szent Johanna Gimi(?) Corteze lesz. Kár amúgy, hogy a főblogger kiírta a számokat is, mert így már a top 34-nél tudni lehetett, hogy Corteznek döbbenetesen nagy fölénye van. Ha ezt nem tudtuk volna, szerintem izgalmasabban alakult volna a játék. De amint már írtam, játék. Változott volna valami, ha Peeta győz?? Semmi.

    Viszont mint játék jópofa volt, csak innentől kezdve engem nem érint meg, és mint írtam a blog témájához sem kötődik. De mivel lehet, hogy van, aki még örömmel játszik, az az oldalsávból eljut a kérdéses linkhez.

    VálaszTörlés
  3. Most lehet, hogy gáz, de lövésem sincs arról, hogy ki az a Cortez. A könyvvel sem találkoztam még. Csak elvétve találkoztam a borítójával.

    A játék meg jó volt, igaz én még benne vagyok.

    VálaszTörlés
  4. Àaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o_O :-C

    VálaszTörlés