2012. július 12., csütörtök

Könyves álompasik párbaja - 4. forduló

Véget ért a Könyves álompasik párbajának 3. fordulója , amely során Gale sajnos kiesett :((, ám Peetára és Finnickre továbbra is szavazhatunk!!

A 3. forduló eredményeit és a 4. forduló párosítását megtalálhatjátok Kristina blogján és az oldalsávban lévő link is oda visz majd!

Ne feledjétek, a kampányszövegeiket a képekre kattintva megtaláljátok:


Azt szokták mondani, hogy szavazzatok, hiszen kedvenceinknek minden szavazatra hatalmasan nagy szüksége van, ám én mégis azt mondom, szavazzatok, hiszen ez egy játék. :) Nem az fog győzni, aki a legjobb (miért, létezik/létezhet ilyen), hanem amelyik könyv jelen pillanatban a legdivatosabb, viszont ebben a tekintetben versenyképes az Éhezők Viadala és versenyképes ezen két karaktere is. És azért is érdemes szavazni, mert aki minden fordulóban szavaz, az ajándékokat nyerhet!! :)

A játék szervezőinek külön kérése, hogy mindenki csak egyszer szavazzon, mert aki többször szavaz, annak mindegyik szavazata megsemmisítésre kerül!!

A negyedik forduló párosítása a következő, a link pedig elvisz a párosok szavazólapjához is. A 4. forduló szavazásának határideje július 15. 23:59. (vagyis vasárnap éjfél)

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm! És igazad van, egy egy játék! :)
    Jövőre jobb lesz, remélhetőleg kevesebb hibával, és remélhetőleg ilyen izgalmas! :)

    VálaszTörlés
  2. Lehet egy kicsit félreérthető az, hogy csak egyszer lehet szavazni. Szóval párbajonként lehet csak egyszer szavazni, de itt 4 párbaj van, tehát 4x lehet szavazni. Pl. Peeta, Finnick, Edward és Jace.
    És nagyon rossz érzéseim vannak, de remélem, hogy nem igazak és Peeta tovább jut! :)

    VálaszTörlés