2012. július 3., kedd

Jena Malone kapja Johanna szerepét?

Tudom, hogy ugyanez a hír már megjelent ezen az oldalon Zoe Aggeliki-vel kapcsolatban. Ezért aztán ismét felhívom a figyelmet arra, hogy a híreket én is csak kinti rajongói oldalakról hozom, forrást megjelölök, és én sem kedvelem az egymásnak ellentmondó híreket. Továbbá: ez a hír sem hivatalos, amint az lesz, naaagy betűkkel jelezni fogom. Ígérem :)

Míg Hollywoodban sokan már a nyaralásra készülnek, Jena Malone számára még csak az Aratás napja jött el. 

Az Álomháborúban is látott színésznőjéről úgy tudni, komolyan beszélnek, mint az Éhezők Viadala folytatásában, a Futótűzben szereplő csalafinta Johanna Mason lehetséges alakítójáról. A kulcsfontosságú szereplő a trilógia befejező részében, a Kiválasztottban is visszatér majd. 
Forrásaink szerint Malone-nak felajánlották a szerepet és az ezzel kapcsolatos tárgyalások megkezdődtek. Korábbi hírek szerint a feltörekvő modell-színésznő, Zoe Aggeliki lehet a befutó, aki eljátszhatja a 7. körzet baltadobáló ex-győztesét, aki Katniss Everdeenhez (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellarkhoz (Josh Hutcherson) csatlakozik, hogy visszatérjen az Arénába, ahol kizárólag korábbi győztesek harcolnak egymással életre-halálra.

A szerep szellemességet és komoly fizikai kvalitást is igényel. Mason azok között van, akinek a legjobb megszólalásai vannak Suzanne Collins regényében, első megjelenése során például egyszerűen megszabadul jelmezétől pusztán azért, hogy zavarba hozza Katniss Everdeent. 

A filmet várhatóan szeptember végén kezdik forgatni. 

11 megjegyzés:

  1. Én nagyon örülnék, ha Jena kapná meg a szerepet. Csak az Álomháborúban láttam, de ott tetszett a játéka. Ezenkívül van még valami benne/rajta, ami számomra Johannává teszi. Ha ránézek el tudom képzelni, hogy ő egy arénát megjárt győztes kiválasztott, és Johanna egész személyiségét, tulajdonságait rá tudom húzni Jenára. Szóval én neki drukkolok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Álomháborúban tökéletes Rocket volt, de én nem tudom Johannával azonosítani. Ha ránézek Jenára, nekem csak egy kedves lánynak tűnik, semmi több. Johanna meg inkább - már bocsánat - egy dög. Zoe-ra jobban illik a szerep...így ránézésre...szerintem. Ő inkább tűnik olyannak, mint egy rémült kislány, aki bármelyik percben áttud váltani egy kötekedő, kegyetlenkedő személybe.

      Törlés
    2. Igazából azt remélem, hogy a legjobbat választják. Annyi "elvárásom" van a leendő színésznővel szemben, hogy legyen tökéletes Johanna. :) Komolyan, annyira szorítok, hogy a legmegfelelőbb jelölt kapja meg ezt az ennyire meghatározó karaktert. Főleg azért vagyok kicsit Jenás, mert a jelöltek közül az ő arca hasonlít legjobban arra, ahogy elképzeltem Johannát... Na, de győzzön a legjobb! :)Amúgy esik szó valahol Johanna hajszínéről? Csak mert én végig szőkének képzeltem el, de nem rég más bejegyzésekben láttam, hogy Ti nagyrészt inkább barnának, és elbizonytalanodtam, hogy esetleg valahol meg volt említve, csak én átfutottam rajta... És kíváncsi vagyok, most akkor hogy is van. :)

      Törlés
    3. Én barnára emlékszem, de lehet tévedek.

      Törlés
  2. a mosolya kicsit megrémít, de szerintem is inkább egy kedves lánynak tűnik..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Clove-ot alakító Isabelle Fuhrmanról is azt olvasni, hogy a világ legkedvesebb kiscsaja. Aztán tessék: úgy gyűlöltem a filmben, mert annyira hiteles Clove volt. Szóval fontos, hogy mennyire jó színész az illető - bár Jenáról ezügyben nem tudnék nyilatkozni.

      Ami engem illet, lassan mindegy, ki lesz Finnick meg Johanna, de most már tényleg bejelenthetnék! :)

      Törlés
    2. A 2005-ös Büszkeség és balítéletet csak láttad! Ő játszotta Lydiát. Meg még A harcmező hírnökeit tudnám ajánlani. Nem csak Jena miatt, de szerintem az Woody H. legjobb filmje. Úgy rémlik Oscarra is jelölték érte.
      Jajj, én szorítok a csajnak.

      Törlés
  3. Én Zoe - t jobban eltudnám képzelni Johannának mint Jenát. Mert ugye a könyvben is az van, hogy sikerült elhitetnie mindenkivel, hogy egy virágot sem képes felemelni...és ha az ember ránéz Jenára, akkor azért lehet látni, hogy ereje teljében van :/

    VálaszTörlés
  4. Egy szoke lany fekete szemmel. szep de felelmetes.... szerintem olyasfele. mint glimmet...nn :-\

    VálaszTörlés