2012. július 28., szombat

Innen-onnan, 31.

Bár olyan igazán (Éhezők Viadala/Futótűz) filmes hírek nem nagyon érkeznek a napokban, amelyekre annyira várnék, azért a háttérben sokan mozgolódnak, úgyhogy hozok egy ilyen kishírek rovatot.

Jennifer Lawrence House At The End of  the Street című filmjének új posztere, néhány jelenetfotója és egy TV-s ajánlója is megjelent a napokban:

Forrás: Fearnet

Forrás és még 2 kép: Sugarscape


Az ugrás után Josh, Liam, Leven Rambin filmhírek és egy Elizabeth Banks fotó.


Josh Hutcherson Detection című tini horrorja július 31-én jelenik meg kinn DVD-n, ennek apropóján nézhetünk meg két rövid részletet is a filmből:


Új jelenetfotókat láthatunk Love and Honor című filmjéből is. Hmmmm. Nem rosszak :)



A Just Jared-en van még néhány!

Leven Rambin szereplésével ősszel jelenik meg az USÁ-ban új filmje, amely a Chasing Mavericks címet viseli. A film egy Jay Moriarity nevű szörfösről szól, aki elhatározza, hogy elutazik az észak-kaliforniai szörfparadicsomba, Mavericks-be. A film valós eseményeken alapul, és a 2001-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Jay Moriarity életét mutatja be, aki már 16 évesen képes volt meglovagolni a hullámokat. (Filmtrailer)
A film előzetese a héten jelent meg:


Úgy tűnik, azon a Dannijo & Tucker Tea Party-n, amelyről Jena Malone nyilatkozata is érkezett, Elizabeth Banks is részt vett, róla viszont csak egy képet kaptunk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése