2012. július 25., szerda

Innen-onnan, 30.

Sok minden gyűlt össze az elmúlt napokban, csemegézzetek. :)

Jennifer Lawrence-ről megjelent egy still a Silver Linings Playbookból. Akinek nem ugrik be elsőre, miről is van szó, ITT olvashatja el a film szinopszisát és nézhet bele az előzetesbe. A film egyébiránt bemutatásra kerül a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon is, magyar megjelenéséről azonban azóta sem tudni. 

Forrás: Collider

Jennifer egyébiránt felkerült Vulture 100 Legtöbbet Érő Színészének listájára, mégpedig a 16. helyen található. Erról azért lehet, hogy fogok írni részletesebben is, mert talán illene, de akit érdekel, a teljes listát a Vulture oldalán megtalálja. 

A következő képek a Liam Hemsworth rajongóknak kedveznek. Először is két still jelent meg a Love and Honor című filmből (korábban ITT volt róla szó):



Az ugrás után dögös képek Liamről, meghökkentőek Joshról, szó lesz mindkét Főjátékmestert alakító színész (Philip Seymour Hoffman és Wes Bentley) folyamatban lévő filmjeiről, az érdeklődők pedig Amandla Stenberg blogjába is betekinthetnek.


Továbbá az Instyle magazin számára készült szintén Liam-mel néhány fotó és egy interjú is. A képekből mutatok kettőt, az interjún még agyalok, lefordítsam-e, mert nem sok Éhezők Viadala van benne. De azért nem vetettem még el teljesen az ötletet. Meg lehet győzni :)



Akinek még mindig nem elég Liam-ből azok számára elárulom, hogy a srác szusszanásnyi pihenő nélkül dolgozik. Az Empire State forgatásának végeztével azonnal belevágott a Paranoiába, amelynek első napi képei a forgatásról a DisneyInfoNet oldalán láthatóak.
Viszont erről a filmnek is megkaptuk a szinopszisát:

Ebben a nagyhatású thrillerben egy fiatal ambiciózus technikus (Liam Hemsworth) a Wyatt Corporation nevű távközlési óriáscég ranglétráján lépdel felfelé. Miután azonban egy nagy költséget jelentő hibát vét, a cég  kegyetlen vezérigazgatója, Nicholas Wyatt (Gary Oldman) megzsarolja Adam-et, hogy vállalati kémkedésbe kezdjen a cég vezető versenytársánál, amelyet Wyatt régi mentora, Josck Goddard (Harrison Ford) vezet. Adam hamarosan a biztos siker kapujában találja magát, fantáziájában szereplő régimódi tárgyalókban tárgyal, magán klubokba jár, egzotikus autókkal furikázik, és a manhattani agglegény-élet minden kellékével fel van ruházva. A háttérben azonban ő nem más, mint egy gyalog Wyatt hatalmi játékában, akit semmi nem gátol meg, még  egy gyilkosság sem, hogy egy multimilliomos üzletet tudjon magáénak.

Hogy a trióból Josh Hutcherson se maradjon ki, róla néhány fotót kaptunk Tyler Shileds képeiből, amelyek között korábban már elég bizarrt is láttunk, Leven Rambin társaságában. Nos, ez utóbbit most nem hozom, de a másik négy kép is elég elgondolkodtató:




Ugyanitt jó sok morbid fotó ismert színészekkel (is)

Hogy ismerkedjünk az újakkal is, időről időre róluk is felmerülhet most már mindenféle hír, cikk, információ, így történik ez most Philip Seymour Hoffmannal is, aki Woody Harrelsonnal egy napon ünnepli születésnapját, mégpedig ugye ez a héten, július 23-án történt. A leendő Főjátékmestert alakító színész a 45. évét töltötte be.
Ráadásul az ő egyik filmjéből is megjelent egy kép, egy másikból pedig egy előzetest láthatunk.

A Late Quartet-ben egy világhírű vonósnégyes közkedvelt csellistájánál halálos betegséget diagnosztizálnak, amelynek hatására a csoport jövője kétségessé válik. A helyzet okán felmerülő az elfojtott érzelmek, a versengő egyéniségek és a rengeteg indulat miatt úgy tűnik, egy évek óta tartó barátság és együttműködés ér a végéhez. Épp a 25. évfordulójuk alkalmára szervezett - és valószínűleg legutolsó közös - koncertjükre készülnek, amikor igazi kötődésük és a zene hatalma segít megőrizni saját örökségüket.
Ez a film is szerepel a Jennifernél már emlegetett Torontói Nemzetközi Film Fesztivál programján.


Forrás: The Playlist

A The Master című film egy 1950-es években játszódó dráma, amely egy "Master"-nek nevezett karizmatikus szellemi vezető, akinek hit-alapú szervezete lassan behálózza Amerikát és egy infjú vándor közötti kapcsolatról szól, aki a mester legfontosabb segítőtársává válik.



De hogy régi Főjátékmesterünkről se feledkezzünk meg, Wes Bentley képünk is van, mégpedig a The Time Being című filmben, amelyet - nem fogjátok kitalálni, hol mutatnak be - a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon is láthatnak az érdeklődők.
A film egy művészről szól, aki megismeri rejtélyes és gazdag jótevőjét, akivel kapcsolatuk nem olyan, amilyennek látszik.


Forrás: Collider

És hogy teljes legyen a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon bemutatásra kerülő, Éhezők Viadala szereplőkkel készülő filmjeinek listája, Jennifer Lawrence, Philip Seymour Hofmann és Wes Bentley filmjei mellett a Stanley Tucci szereplésével forgatott The Company You Keep és Elizabeth Banks Love, Marilyn című dokumentumfilmje is látható lesz. 

Amandla Stenberg Comic Con-os kalandjairól ugyan sokat tudósítottam, de akit érdekel a dolog, Amandla saját blogjában nézhet utána a kislány saját élményeiből összeállított képes élménybeszámolónak. A blogbejegyzés ITT található.

2 megjegyzés:

  1. Ahogy nézem a listát, ahol Jen 16. lett nem semmi színészek mögött sorakozik fel és előzött meg, szóval gratula neki:) Erre a Love and Honorra kíváncsi vagyok. Ó és ezek a Liam képek..hhm...:P A Josh-os képes elég furik lettek:D

    VálaszTörlés
  2. Szetintrm Josh képei viccesek. Ilyet még nem làthattunk :-) XD

    VálaszTörlés