2012. július 4., szerda

Innen-onnan, 26.

Kishírek a stábtagokról hűsítőnek a forróságban :)

Múlt héten Floridában volt egy rajongói találkozó, amelyről kerestem is volna beszámolókat, de nemigen voltak. Aztán most találtam pár képet, amelyen Sam Tan, Tara Macken, Mackenzie Lintz, Ethan Jamieson és Dakota Hood látható. Ők egyébiránt mellékszereplőket, egészen pontosan olyan Kiválasztottakat alakítottak a filmben, akik már az első napi vérontás során meghaltak a filmben:


Jövő hétvégén rendezik meg San Diego-ban a Comic Cont, amelyen a készülő filmek stábjai gyakran részt szoktak venni. Ebből a szempontból nem túl szerencsés az Éhezők Viadala helyzete, hiszen az első résszel kapcsolatban nincs mit reklámozni (legfeljebb a DVD-t), a második résszel kapcsolatban pedig éppen jövő ilyenkor lesznek majd komoly várakozásaink. A stábtagok azonban a DVD-t nagy hévvel promózzák majd, ezért részt vesznek az esemény egy dedikálós rendezvényén, lesz sajtótájékoztató is, és kiadnak majd egy Éhezők Viadala posztert is, amelyet szintén a Comic Con időtartama alatt lehet majd beszerezni a helyszínen, ám remélem, az előbb-utóbb felkerül majd az internetre is.

A rendezvényen egyébiránt Alexander Ludwig, Amandla Stenberg, Dayo Okeniyi, Isabelle Fuhrman, Jack Quaid és Willow Shields vesznek majd részt.
Forrás

A folytatásban jelenetfotók Josh-sal és Liam-mel, rajongói fotók Jenniferrel, Lenny Kravitz rockot nyomat, Stanley Tucci pedig - nem is gondoltuk volna - főz!



Ismét újabb képek jelentek meg a kinn a héten DVD-n megjelenő The Forger című filmből Josh Hutcherson-ról. Aki még nem unja a témát, fogadja örömmel a képeket :)


Liam Hemsworthről is került elő jelenetfotó, ő a Feláldozhatók 2-ben látható nálunk is, hamarosan. Nem kétség, a következő kép elég dögös:

Forrás: LiamHemsworthBr


Jenniferről hetek, lassan hónapok óta időről-időre jelennek meg paparazzi képek. Ilyeneket itt nem fogtok találni, azt vallom ugyanis, tartsuk tiszteletben azt, hogy hiába kedvelünk valakit, az illetőnek is van magánélete, ami nem ránk tartozik. Épp ezért nem lesznek itt bevásárlós, ebédelős, anyukával, barátnővel sétálós képek róla. Most azonban néhány olyan rajongói fotót találtam, amelyek azt bizonyítják, hogy a fiatal színésznő nagyon készséges a rajongóival:

Forrás, és még több kép a JenniferLawrenceDaily-n

Lenny Kravitz egy fantasztikus koncertet adott a Rock in Rio rendezvénysorozata során, amelyből hoztam egy ízelítőt:

Forrás, és ebből is van még több a Zimbio-n

Stanley Tucci is új oldaláról mutatkozik meg: Szakácskönyvet jelentetett meg! Állítólag remek borokról, új receptekről és családi emlékekről olvashatnak Stanley Tucci fényképekkel gazdagon illusztrált szakácskönyvében az olasz konyha kinti kedvelői:

Forrás: Amazon

2 megjegyzés: