2012. július 1., vasárnap

Innen-onnan, 25.

Most csak a három főszereplő egy-egy másik produkciójából hozok valamit, de szerintem örülni fogtok neki :)

Mivel láttam, hogy múltkor többen érdeklődtetek Jennifer ősszel megjelenő filmje, a Silver Linings Playbook iránt, ezért hozom Nektek a hivatalos előzetesét. Mivel végre egy értelmesebb történetleírást is találtam, most azt is olvashatjátok:

Az élet nem mindig az elképzeléseinknek megfelelően alakul... Pat Solitano (Bradley Cooper) elveszített mindent: lakását, munkáját és a feleségét is. Jelenleg visszaköltözött anyjához (Jacki Weaver), és apjához (Robert DeNiro), miután nyolc hónapot egy elmegyógyintézetben töltött egy vádalku eredményeképpen. Pat eltökélt szándéka, hogy újraépíti életét, optimista marad és megpróbál újra közel kerülni feleségéhez, annak ellenére, nagyon nehéz körülmények között váltak el útjaik. Pat szülei is azt szeretnék, ha fiuk újra saját lábára állna, és hogy a család többi tagjához hasonlóan ő is rajongjon a Philadelphia Eagles focicsapatáért. Amikor Pat megismeri Tiffany-t (Jennifer Lawrence), aki egy rejtélyes lány a maga gondjaival együtt, a dolgok bonyolultabbá válnak. Tiffany felajánlja, hogy segít Pat-nek abban, hogy újra egymásra találjanak a feleségével, ha cserébe a férfi is megtesz neki valami fontosat. Míg az üzlet megköttetik kettejük között, váratlanul kötődni kezdenek egymáshoz, és úgy tűnik, végre mindkettejük életében minden újra rendbe jön.

És akkor az előzetes:



Megjelent a Feláldozhatók 2-ből egy rövid jelent, amelynek a legleglegvégén Liam Hemsworth is feltűnik egy pillanatra :)



Josh Hutcherson The Forger című filmjéből pedig néhány jelenetfotót láthatunk:


Ugyanitt még új videót is láthattok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése