2012. július 2., hétfő

Hunter Parrish ismét az Éhezők Viadaláról

Múltkorában volt szó már arról, hogy Parrish elvesztett egy szerepválogatási csatát Josh Hutcherson ellen, akkor ugye Peeta szerepe volt az, ami nem sikerült neki, és most felmerült a neve újra, ezúttal Finnick szerepe kapcsán. Most egy hosszabb Parrish interjú kapcsán esik szó újra a dologról, ezt fordítom:

És akkor természetesen ott az Éhezők Viadala. Parrish közel járt ahhoz, hogy eljátszhassa Peeta szerepét az év kasszasiker filmjében, ám elvesztette a versenyt barátjával, Josh Hutchersonnal szemben. 
- Nagyon nehéz volt. Nagyon-nagyon szerettem volna. - Azt mondja, olyan, mintha egész életében erre  szerepre készült volna, és amikor nem kapta meg, teljesen összeomlott. - Szerintem túlságosan is akartam ezt a szerepet. Visszanézve azt mondja, nagyon rossz érzés volt, és nagyon megalázó. - Földbe döngölő élmény volt.


A sors bizarr fordulatának köszönhetően még az is lehetséges, hogy Parrish mégis szerepelni fog az Éhezők Viadalában. A neve felmerült azon esélyesek között, akik eljátszhatják Finnick Odair karakterét, a Futótűz című folytatásban. Ezúttal azonban Parris sokkal óvatosabb, semminthogy teljesen beleélje magát a lehetőségbe. Tárgyalt a producerekkel, de nem akar ebből komolyabb következtetéseket levonni. Szemei felragyognak, amikor a lehetőségeket taglalja:
- Nagyon klassz lenne - mondja, és nem tudja visszafogni magát. - Ha a Lionsgate azt akarja, hogy induljak a szerepért, hát itt leszek. És máris itt vagyok!
Forrás: The Daily Beast

4 megjegyzés:

  1. Lehet bennem van a hiba, de nekem nem szimpatikus ez a srác :/ Nem látom benne azt, hogy jó Finnick lenne (mondjuk nekem Peeta sem), aztán a múltkori nyilatkozata, hogy nagy rajongója a trilógiának, de még nem látta a filmet...
    Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Garrett vagy Armie (Ha már Kellan nem lehet... de, de, de azért HOPE :) ) Persze nem mi döntjük el...

    VálaszTörlés
  2. Nekem szimpi, én szorítok neki :) Úgy emlékszem, a Rumlis vakációban játszott együtt Joshsal. Az elég emlékezetes volt :) Bár a "mosolya" egy kicsit ijesztő.

    VálaszTörlés
  3. Érdeke, én ez alapján a kép alapján látom benne Finnicket. A múltkori Peeta manip túl nyál volt. Amúgy nem gondolnám, hogy olyan fenenagy esélye lenne, csak "túl sokat" nyilatkozik :) Valamiért nekem Hedlund van a fejemben egy legutóbbi erre vonatkozó cikk miatt, nyilván. Meglátjuk. Meg persze HOPE, Ági érti mire gondolok, de azért az a HOPE halványul :/

    VálaszTörlés
  4. Még Peetának csakcsak, de Finnicknek szerintem nem lenne jó. :S Szerintem egy kicsit érettebb színész kéne az ő szerepére, akin ezért egyértelműen látszik, hogy idősebb Peetánál meg Katnissnél. Túlságosan kölyökképű színész elrontaná a hatást.

    VálaszTörlés