2012. július 12., csütörtök

Éhezők Viadala a Comic Conon

Bár őszre nem várható új filmje az Éhezők Viadalának, a DVD-t viszont nagy várakozás előzi meg odakinn is, ennek jegyében lesznek Éhezők Viadalát érintő programok is a ma kezdődő Comic Conon San Diegoban. 


  • A mai napon a Blu-Ray producerek paneljén megjelenik Cliff Stephenson, aki az Éhezők Viadala speciális hatásaiért felelős producer, aki a többi producerrel arról beszélget, hogyan lehet nagyon klassz extrákat készíteni ezekre a lemezekre. Ami izgi, hogy Cliff egy exkluzív jelenetet is bemutat majd az Éhezők Viadala készítéséről szóló 8 részes dokumentumfilmből, amely az egyik fő extrája lesz a DVD-nek, Blu-Raynek! Amint a jelenet felkerül a netre, hozom ide is! A kintiek arra számítanak ugyanis, hogy a Lionsgate talán hivatalosan is megosztja neten a Comic Conon bemutatott részletet.
  • Szombaton egy 4 órás dedikáláson vesz részt jópár színész, név szerint: Alexander Ludwig (Cato), Amandla Stenberg (Rue), Dayo Okeniyi (Thresh), Isabelle Fuhrman (Clove), Jack Quaid (Marvel) és Willow Shields (Primrose Everdeen). Velük az Extra TV is készít interjút, amelyet szintén hozok, ha találok belőle írásos kivonatot. 
  • Szintén szombaton a Jelmeztervezők és illusztrátorok paneljén is lesz Éhezők Viadala érdekeltség: Christian Cordella, a film jelmez illusztrátora más jelmeztervezőkkel beszélget majd arról, hogy a filmes jelmezek hogyan válnak elképzelésből valósággá.
  • A Comic Con teljes időtartama alatt (vagyis mától vasárnapig) egy exkluzív Comic Conos posztert szerezhetnek a kinti rajongótársaink. Bízom benne, hogy ez a poszter is felkerül majd hivatalosan is, és mi is láthatjuk majd.
  • A Smart Pop Books pedig szintén Éhezők Viadalás cuccokkal érkezik. Itt egy Panem Companion című könyvre hivatkoznak [amit én egyelőre nem találok a társkiadványok listájában, bár ez lehet, tök új könyv], minden esetre az arra járók Panem Companion képeslapot kaphatnak ott és egy Panem térképet, amely ebben a kiadványban fog majd hivatalosan megjelenni.
Forrás

A Lionsgate standja a Comic Conon:

Photo Credit: Larry Carroll

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése