2012. július 6., péntek

Amandla Stenberg és Jackie Emerson a Popcorn Feltörekvő színésznői listáján

A Popcorn összeállított egy-egy 10-es férfi és női listát az idei feltörekvő, fiatal színészekről, és a női listán két ismerős névre is bukkanhatunk. A Rókaképű lányt alakító Jackie Emerson a lista 6., a Rutát megformáló mindösszesen 13 éves Amandla Stenberg pedig a lista 2. helyére került!

2012-es Feltörekvő Színésznők, 6. hely: Jacqueline Emerson

Ismertetőjegyek:
  • Fontos szerepe van az év legklasszabb filmjében, az Éhezők Viadalában.
  • Saját Youtube csatornán reklámozza énekesnői pályafutását
  • Nagyon aktívan jótékonykodik
Jacqueline-nek az Éhezők Viadala-beli kegyetlen és számító karakterétől, a Rókaképű lánytól teljesen eltérő tulajdonságai vannak, ami jó dolog... higgyétek el nekünk. Bár a film Jackie első komolyabb szerepe, fogadni mernénk, hogy ez karrierjének még csak a kiinduló állomása volt. Youtube csatornáján megismerhetjük számait is, amelyek jól mutatják, Jackie milyen tehetséges énekesnő. Vannak szinkronos tapasztalatai is, hiszen több szereplőnek kölcsönözte hangját a 2004-es Father of the Pride című rajzfilm sorozatban. Helyén van az esze, és pontosan tudja, mit a célja, ha a karrierjéről van szó, felismeri a fontos dolgokat, és mindent megtesz, hogy össze is jöjjenek... Ez pedig nem így lenne, ha Jackie nem lenne ilyen tehetséges és sikerre méltó. 

Következő munkái: A Son of the South című, polgárjogi mozgalomról szóló filmben játszik Jacqueline főszerepet.



2012-es Feltörekvő Színésznők, 2. hely: Amandla Stenberg

Ismertetőjegyek:

  • Az egyik kulcsfontosságú szerepet alakítja a tavasz nagy sikerű filmjében, az Éhezők Viadalában
  • Hatalmas reklámkarrierje ahhoz vezeti, hogy sikeres színésznő váljék belőle
  • Karrierjét a Disney gyerekszínészeként kezdte
Amandla Ruta szerepét játssza, a kicsi lányét, akinek halála komoly felkeléshez vezet a tavasz slágerfilmjében, az Éhezők Viadalában. Szinte alig van szövege - karaktere mégis sokat van képernyőn anélkül, hogy megszólalna - amely még lenyűgözőbbé teszi a szerepébe való igazi beleélést, és még a 2011-es Feltörekvő Színésznők 3. helyezettje, Jennifer Lawrence által alakított főszereplővel való kapcsolata is teljességgel elképesztő. Azáltal, hogy milyen sikeres nyomtatott illetve TV-reklámok készültek főszereplésével, már minden szükséges tudás a kezében van, egyetlen hátránya a kora a sztársághoz vezető úton a mindössze 13 éves színésznőnek. 

Következő munkái: Jelen pillanatban nincs semmi hivatalos, aminek valószínűleg az is oka lehet, hogy még tanulnia kell. Mi azonban minden mozdulatát szemmel tartjuk majd a következő néhány évben, egyszerűen azért, mert csodás kiscsaj!

Forrás: Popcorn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése