2012. június 3., vasárnap

Vasárnap este: MTV Movie Awards

Mint azt tudjátok, június 3-án helyi idő szerint este 9-kor kezdődik az MTV mozis díjkiosztó műsora, az MTV Movie Awards. A rendezvényt az MTV nálunk is élőben sugározza, június 4-én hajnali(!!) 3:30-tól. Akiknek ez az időpont (véletlenül :) nem lenne optimális, azok június 5-én 18:30-kor, június 6-án 9:15-től, vagy 15:30-tól, esetleg június 7-én 12:50-kor tekinthetik meg a műsor ismétlését.

A jelölésekről már korábban írtam, akkor 8 kategóriáról tudtunk, majd a héten befutott még egy különleges jelölés, amelyre a szokásoktól eltérően Twitteren lehet szavazni, és amelynek a részeredményeit - szintén a szokásoktól eltérően - nyomon is követhetjük. Ez alapján, ha nem is sokkal, de Katniss le van maradva, szóval várhatóan nem ő lesz a legjobb főhős, pedig szerintem azért Harryt simán veri, de mindegy, ez szubjektív vélemény :)) Twittereljetek, hadd erősödjön, szerintem a helyzet nem reménytelen! :)

Aztán a készülődés jegyében újabb promóvideók jelentek meg, amelyek tanúbizonysága szerint a showműsor-ban részt vesz Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Elizabeth Banks, Alexander Ludwig pedig Twitterén jelezte, hogy ő is várható. [Sőt! Ő már azt is tudja, hogy a HG nyert, kérdés, hogy vajon miben?? :)]




A héten Kristen Stewart maga nyilatkozta, hogy szerinte klassz lenne, ha Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson nyerne a Legjobb Csók kategóriában. Az MTV ezzel kapcsolatos kérdésére ugyanis így felelt:
- Nem tudom. Az elmúlt néhány évben ez az egész egy Alkonyat-show volt, és ez számomra nagyon bizarr volt, de idén jó buli lesz. [Az Alkonyatot idén mindössze két kategóriában jelölték.] Úgy érzem, "Óóó, Istenem, kérlek hadd legyen végre kicsit másmilyen." ... Szeretném látni, amint [Josh és Jennifer] felmennek a színpadra, és hogy őszinte legyek, szeretném látni, hogy valaki más hogy kezeli ezt a helyzetet. 

Nos, az esély megvan erre, hiszen az is hivatalos, hogy Robert Pattinson nem vesz részt a műsorban, Kristen pedig önmagával nem csókolózhat a díj átvételekor - ahogyan az itt hagyományos. [Ezzel együtt azt gondolom, a két csók nem versenyképes. Katnissé egy 'Győzzük meg a közönséget' típusú első csók, az Edward-Bella párosé pedig A hitvesi csók. Rengeteg érzelemmel. De ez nem változtat semmin - tartok tőle]

Az MTV honlapján rengeteg videó is megjelent a rendezvénnyel kapcsolatban, az érdeklődők az egyik videóban a megjelenő hírességek ülésrendjét is lecsekkolhatják.

A műsor ideje alatt pedig az Éhezők Viadala Hivatalos Twitter oldala vár mindenkit, hogy együtt ünnepeljék a produkció 9 jelölését az MTV Movie Awards-on. 
A műsor ideje alatt a #MTVHungerGames előtag bepötyögésével követhetitek az eseményeket. Sőt, ezzel kapcsolatban játékot is hirdettek: a műsort együtt követő baráti társaságok, ha lefényképezik magukat, és az így készült fotót elküldit a #MTVHungerGames és #HungerGamesDVD előtagokkal, akkor DVD csomagot nyerhetnek!

Jó szórakozást mindenkinek a műsorhoz!
[Én pedig nem tudom, mikor tudok írni a show-ról és győztesekről, mert elég elfoglalt leszek hétfőn, de előbb-utóbb igyekszem majd.]

1 megjegyzés: