2012. június 13., szerda

Pletykák a szerepválogatásokról

Avagy kishírek röviden a LaineyGossiptól. Egyik hír sincs megerősítve, de gondolom, mindenki éhezik, minden csepp infóra.

  • Állítólag a Hófehér és a vadász hercegét, Sam Claflin-t meghallgatták Finnick szerepére. 
  • Johanna szerepére is elkezdőd(het)tek a a meghallgatások, legalábbis Lainey úgy tudja, Catalina Sandino Moreno-t megkérték, hogy ballagjon el a meghallgatásra. Ahogy elnézem, számunkra a hölgy leginkább az Alkonyat: Napfogyatkozás-ból lehet ismerős, ahol Jasper visszaemlékezéseiből alakította Mariát. (Avagy éljenek azok a párhuzamok :)
  • Mags szerepére is van már jelölt (ugye az idősebb szerepeket nem versenyeztetik, hanem kiosztják), Lainey úgy fogalmaz, komolyan gondolkodnak Cicely Tyson személyében. Őt A segítség-ben láthattuk legutóbb.
Íme a képek, a sorrend a megfelelő, de sztem rájöttötök, ki kicsoda :)


Részemről három NEM. 
Clafin klassz herceg volt, de nem Finnick. Johanna a fejemben egy tüsi, szőke csaj, bár a három fenti jelölt közül még Catalina a legvállalhatóbb a saját szerepkörére. Mags-nek pedig inkább egy aranyos, alacsony kis őszhajú belevaló nénike van a fejemben, és ezekből egyetlen tulajdonságot sem fedezek fel Cicely személyében. Ami pedig a legaggasztóbb, hogy ha az ő személyének van valóságalapja, akkor neki felajánlják a szerepet és nem lesz konkurencia ill. más választás. Ajjaj.
És Ti, mit gondoltok??

7 megjegyzés:

  1. Én Sandino Morenot el tudom képzelni Johannának, én is tüsi hajjal képzeltem, de hát azon még lehet addig változtatni :) Nekem igazából Sam se tűnik annyira rossznak, de Cicely Maggs szerepére... Hú. Hát én Mags-et egyáltalán nem így képzeltem, őt én is egy alacsony,aranyos kis nénikének képzeltem és igazából nem is ennyire soványnak... szóval remélem Mags személyén még változtatnak :)

    VálaszTörlés
  2. Catalina oké, a másik kettő egy hatalmas NEM!

    VálaszTörlés
  3. Sam Claflin azért nem olyan rossz, Cataline sztem jó lenne, ha levágják a haját. Amúgy Ancsi én tüsis de fekete hajjal képzeltem el:D Az utolsó nő pedig NEEEEM

    VálaszTörlés
  4. Ez a srác nekem nem Finnick, én Johannát olyan Drew Barrymore-s fazonnal képzeltem. Ennek a csajnak a vonásai túl lágyak (szeritem) Johanna szerepére, valaki karizmatikusabb kellene. Mags-ot pedig én is hasonlóan képzeltem el.Cicelyről nekem egy titkárnő féleség jut eszembe, nem pedig a kedves öreg nénike. Őszintén szólva egyiket sem tudnám elképzelni ezekben a szerepekben. Remélem hamarosan kiderül, vagy lesz valami konkrétabb. Én is folyamatosan nézelődök valami új infó után(eddig sikertelenül)..

    VálaszTörlés
  5. Catalina nem lenne rossz, de nekem Ellen Page az igazi...bár eléggé hasonlítanak. :p A másik kettő nem, nem és nem!

    VálaszTörlés
  6. Nem - Talán - Nem

    Clafin tényleg jó volt hercegnek (nálam sokszor fej-fej mellett haladt a Vadásszal :D ), de nem Finnick. Catalina talán (én egy sötét tüsi hajú csajnak képzeltem el Johannát), ha nincs jobb jelölt akkor talán jöhet. Cicely viszont nagyon nem...
    Öröm látni/olvasni, hogy most már nagyon beindultak az események :))

    VálaszTörlés
  7. Hát akkor azt hiszem, kb mind egyetértünk :) Meglátjuk. Nem vagyunk döntéshelyzetben sajnos :(

    És én is örülök, hogy beindultak az események, bár én most már nagyon szeretnék konkrétumokat is!! :)

    VálaszTörlés