2012. június 4., hétfő

Nyilatkozatok az MMA előtt és után

Nos, a tegnapi MMA-ról hozok még néhány nyilatkozatot, hiszen, ha már ott voltak, igyekeztek meginterjúvolni is a résztvevő színészeket. AZ MTV átiratai alapján:

A show előtt:

Az MTV Josh Hutchersonnal és Elizabeth Banks-szel csevegett tegnap este a vörösszőnyegen a Movie Awards előtt. Kitárgyalták, hogy Elizabeth hogyan lényegül Effivé, és hogy ki melyik színésztársát mentené meg egy zombitámadás során [igen, valóban ez a legfontosabb kérdéskör egy mozis díjátadó műsor előtt.]

- Én talán Woodyt menteném meg - mondta Banks. - Nem, ő lehet, hogy mégis képes megvédeni önmagát, hiszen már harcolt zombik ellen az egyik kedvenc zombie-filmemben.
Banks nyilván a Zombieland-re utalt, amelyben Harrelson Jessie Eisenberg és Emma Stone mellett harcolt az élőhalottak ellen. Így aztán mivel ő zombie-képes harcosnak bizonyult, a színésznő más megmentenivalót választott:
- Valószínűleg inkább Jennifert védeném meg - mondta.
Josh egyetértően bólintott: - Szerintem nekem is Jennifer lenne a választottam. - mondta - Hiszen véleményem szerint neki van a legfontosabb szerepe a történet folytatásában és a rajongók szemében.
- Én Katnisst szeretném megmenteni. - tette még hozzá Banks.
- Na, az is egy jó választás - mondta Hutcherson.

Az Éhezők Viadala sok jelölése között mindkét színésznek megvan az esélye arra, hogy saját Arany Popcornt vigyenek haza. Banks a Legjobb smink/jelmez [megfordult az agyamban a 'Legjobb átlényegülés' cím. Na, szerintetek??], Hutcherson pedig a Legjobb férfi előadó címért száll a ringbe.
- Lehet, hogy a kentucky kissrác nyer - nevetett a színész, amikor Sway [a riporter] Josh jelölését említette. - Ez őrület, ember. Ez őrület!

Amikor megkérdeztük, milyen volt Banks átalakulása a szerep kedvééért, Banks "elmebaj"ként jellemezte a folyamatot.
- Döbbenetesen sokat beszélgettünk az olyan legapróbb részletekről is, mint például, hogy milyen színű legyen [Effie] szemöldöke - mesélte Banks. - Ez az egész folyamat bőven több volt annál, amin én hajlandó vagyok végigmenni egy szerep kedvéért.

A show /és az ugrás/ után:
Josh, Elizabeth és Alexander Finnick kiválasztásáról 


Josh Hutcherson természetesen nem tudott volna mondani egyetlen személyt, amikor az MTV News elkapta vasárnap éjszaka az MTV Movie Awards 2012. évi díjátadó ünnepsége után pár szóra. 
- Őszintén szólva fogalmam sincs. Mindenképpen újra kell olvasnom a második kötetet - mondta. Nem olvastam az első olvasás óta, amikor az első film előtt elolvastam az egész sorozatot. Szóval szerintem újra kell olvasnom, hogy jobban képben legyek. 

Társa, Alexander Ludwig, aki maga is díjat vehetett át az MTV Movie Awards-on, a Legjobb harcjelenetért, meg tudott nevezni egyvalakit, akit szívesen látna az elbűvölő és dögös Finnick szerepében:
- Amikor olvastam a könyveket, mindig azon gondolkodtam, hogy Ryan Reynolds milyen nagyszerű Finnick volna. - mondta. - Ryan Reynolds pont olyan, amilyennek én Finnicket elképzelem.
Amikor megkérdeztük, hogy Reynoldsnak, vagy bárki másnak, aki a szerepet játssza majd, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, Alexander a következőképpen válaszolt:
- Szerintem egyszerűen az a legfontosabb, hogy jó legyen a kisugárzása. Amikor olvastam a könyveket, úgy voltam vele, hogy ha nem kapok egy szerepet az első filmben, akkor ez érdekelne. Finnick olyan karakter, amilyet én már régen el szeretnék játszani, mert egy kicsit magamra emlékeztet.
- Igazán karizmatikus egyéniség. - tette hozzá. - Kicsit ugyan nagy az egója, ami rám nem jellemző, de azért szeretem a karaktert. Fantasztikus, és ő erőteljes karakter is, akinek nagyon fontos szerepe van a második kötetben. Véleményem szerint ő a legjobban várt karakter is egyben. Alig várom, hogy megtudjam, ki fogja kapni a szerepet.

A Legjobb smink/jelmez [avagy a Legjobb átlényegülés] díját elnyerő színésznő, Elizabeth Banks kissé zavarba jött, amikor szereposztó rendezőt kellett játszania. 
- Őszintén szólva nem tudom - mondta. - Mindenki fantasztikus, aki eddig képbe került. Biztos vagyok abban, hogy meg fogják találni a megfelelőt. Szerintem a szereplőgárda az eddigiekben is nagyon jól jött össze, és tudom, hogy az a cél, hogy megtalálják a legjobb embert, és az illető tényleg nagyszerű is lesz.
És hogy mit remél, milyen lesz majd Finnick? 
- Szerintem a kisugárzás a legfontosabb, egy nagyadag karizma - mondta. - És persze legyen jóképű is.

Hutcherson erre a kérdésre a következőket szedte össze:
- Fizikailag erősnek kell lennie, szerintem ez egy nagyon fontos dolog. Szerintem ő olyasvalaki, aki Peetára hasonlít abban az értelemben, hogy tudja, hogyan hozza ki egy adott helyzetből a legjobbat. És szerintem a testfelépítés is nagyon fontos jellemzője Finnicknek, hiszen ő egy nagyon vonzó karakter is, az tény.

4 megjegyzés:

  1. Eisenberg és Stone nem élőhalott volt a Zombieland-ben. És Harrelson mellett harcoltak.
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nabasszus, lebuktam. :)) Kicsit sem ismerem a zombi filmeket és elkerülte a figyelmemet egy aprócska "with" szócska a mondatban. Kell nekem 10 után cikket fordítani :)
      Na, mindegy, javítottam, köszi!!

      Törlés
    2. Semmi baj, megesik. ;) És szívesen. :)
      Egyébként a Zombieland nagyon jó kis horrorvígjáték, érdemes megnézni.

      Törlés
    3. Amúgy ez tökjó példa arra, hogy ha normálisan szóltok, hogy valami nem stimmt a fordításban, akkor javítom, és minden OK.
      Azt viszont nem kedvelem, amikor valaki fentebb stílben közelít. Szerencsére ilyen itt ritkán történik :) Ennek örülök :)

      Törlés