2012. június 2., szombat

Még mindig csak pletyka: Armie Hammer lehet Francis Lawrence Finnick-választottja ?

Meg fogom magyarázni, hogy miért vagyok hajlandó posztolni, de előbb a cikkrészlet :)

Több forrásból tudom, hogy [Finnick szerepére] messze magasan Armie Hammer Francis Lawrence tuti befutója. Hogy ha rajta múlna, "és ha tehetné már holnap hozzákezdene álmai szereplőgárdájával, Armie lenne Finnick". Jelen pillanatban semmi sem végleges. És különben is, sokak szerint nem biztos, hogy Armie karrierjének jót tenne, ha ebbe az irányba mozdulna. Beszéltem pár tehetséges ügynökkel, akik azt mondták, hogy ők elgondolkodnának, felajánlanák-e neki a szerepet, mert ez két filmre is lekötelezné őt, "és az is kérdés,    vajon [nem elég felkapott színész-e már jelenleg is, vagyis] neki szüksége van-e egyáltalán erre az áttörésre". 

És akkor a miért. A cikk forrása a LaineyGossip, és állítólag ez a forrás nevezte meg legelőször pontosan Jennifer Lawrence nevét (a linkelt cikk 2011. március 2-i), mielőtt hivatalosan is kihirdették volna a szereposztás eredményét (2011. március 17-én), másrészt pedig kedvelt Alkonyat-os oldalam szerkesztői is több ízben hivatkoztak rá, mint olyan hírforrásra, akinek az oldalán bár pletykák vannak, ezek elég nagy arányban bizonyulnak helyes információknak. A nagy arány nem 100%-ot jelent, tehát nincs kőbe vésve Armie Hammer neve, csak majd a hivatalos bejelentés után.

2 megjegyzés:

  1. Háhá ez egyre jobb :D Nem tudom meddig húzzák még az agyunkat...
    Egyébként múltkor pont az jutott az eszembe, hogy Gary anno az egyik interjúban elejtette azt az infót, hogy ő már tudja, hogy kit szeretne Finnick szerepére. Azonban lehet, hogy mi már sose tudjuk meg. Vagy lehet, hogy pont Armie Hammert volt? :)

    VálaszTörlés
  2. Na hát kíváncsi leszek erre is, hogy mennyire igaz...

    VálaszTörlés