2012. június 8., péntek

Még egy Josh interjú az MMA-ról

Talán emlékeztek Josh Hutcherson Kristennel közös képére még hét elejéről, róla beszélek, ugye:


Nos valamikor a kép előtt/alatt/után készült egy MTV News interjú is Josh-sal, ami talán némi érdeklődésre adhat okot, úgyhogy le is fordítom belőle az izgalmasabb részleteket. Természetesen ezúttal is az Alkonyat-párhuzamokat kedvelőknek ajánlom sok szeretettel az anyagot ;) De azok számára is tanulságos lehet, akik épp, hogy nem kedvelik azt.

Az Éhezők Viadala épp az Alkonyattal küzdött meg a hétvégén a 2012-es MTV Movie Awards-on, amikor Josh Hutcherson Zathurás színésztársnőjével futott össze a színfalak mögött. 
- Gyakorlatilag 5 év óta most először nyílt alkalmam beszélgetni Kristen Stewarttal. - árulta el Josh az MTV News-nak. - Fantasztikus volt újra találkozni egymással, különösen, hogy olyan sok minden történt mindkettőnkkel [utalt az Alkonyatra és Az Éhezők Viadalára]. Olyan jó, hogy újra beszélhetünk egymással, és remélem, valamiféle barátság is újra kialakulhat közöttünk. Ő egy szuper csaj.

A Hajnalhasadás 1. része lenyomta a disztópikus thrillert az Év Filmje és a Legjobb Csók kategóriákban, ám a fiatal színész állítása szerint emiatt nincsenek konfliktusok a két világjelenség között.
- Őszintén szólva, tudod mit [gondolok]? Soha nem is éreztem úgy, mintha ez verseny lenne. És bárcsak úgy tehetnék, mint aki élvezi ezt az egészet [a versengést], de ez nem így van. Az ő csapatuk kiváló, a miénk is kiváló, és szó sincs [köztünk] vérontásról... Eddig legalábbis nem volt. - viccelődött.

Hutcherson természetesen így sem távozott üres kézzel. Rajongóinak köszönhetően a Legjobb Harcjelenet mellett a Legjobb Férfi Előadónak járó Arany Popcornt is átvehette. 
- Mindig jó buli itt lenni. Az, hogy mindezek tetejébe még jelöltek is, csodálatos dolog, az azonban, hogy még nyerni is tudtam, szürreális számomra. - mondta Josh. - A Legjobb Férfi Előadásért járó díj nagyon sokat jelent számomra. Olyan emberekkel voltam egy kategóriában, mint Ryan Gosling, akiről nyilvánosan is mondtam, hogy példakép számomra. Az, hogy egy szinten említenek vele, az számomra észbontó.
Forrás: MTV

A cikk amúgy még tart, a fenti linken elolvashatjátok, de az már nem ide tartozik szorosan.
Viszont, amit Josh megfogalmaz az Alkonyattal kapcsolatban, azzal a legmélyebben egyet tudok érteni: ez nem verseny. Lehet kedvelni mindkettőt is, az se baj, ha mégsem, de ne pocskondiázzuk egyik másik sorozatot sem. Tökre örülök, hogy itt olyan olvasótábor van, aki tiszteletben tartja ezt!! Maradjunk is ilyenek :)))

2 megjegyzés:

  1. Kristen Stewart az egyik kedvenc színésznőm, az Alkonyat filmek közül pedig az elsőt szeretem. A többinek sokkal szebb a fényképezése, de nekem uncsibb a sztori. Na jó, a negyedik rész bevésődéses jelenetén meghatódtam. A könyvek már megvannak, tervben is van az elolvasásuk.
    A Zathurában nagyon szimpi volt Kristen és Josh, bár a film nem egy nagy eresztés. Már ott feltűnt a kis Josh, hogy milyen édi kölyök. ;P

    VálaszTörlés
  2. Korrekt :)
    Amúgy több twilightos színésztől is olvashattunk már hasonló interjút, és jó, hogy ők is meg mi is megvagyunk itt békében egymással :))

    VálaszTörlés